JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contestaţia deciziei de pensionare. Legalitatea valorificării adeverinţei care atestă încadrarea în grupa I sau a II-a de muncă în baza pontajelor lunare întocmite de către angajator

23 iun. 2016
Vizualizari: 59
  • H.G. nr. 257/2011: art. 126 alin. (1) şi alin. (6)

Potrivit Anexei nr. 14 la Hotărârea Guvernului nr. 257/2011, nominalizarea în grupă de muncă poate fi făcută și prin pontajele lunare. Pontajele lunare și statele de plată sunt documente verificabile din evidența angajatorului, întocmite anterior datei de 1 aprilie 2001, astfel că refuzul casei teritoriale de pensii de valorificare a adeverinței care atestă încadrarea unui fost angajat în grupa I sau a II-a de muncă în baza pontajelor lunare întocmite de către angajator este neîntemeiat.

(Curtea de Apel Timișoara, secția litigii de muncă și asigurări sociale, decizia nr. 881 din 23 iunie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contestația deciziei de pensionare. Legalitatea valorificării adeverinței care atestă încadrarea în grupa I sau a II-a de muncă în baza pontajelor lunare întocmite de către angajator was last modified: mai 28th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.