JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cheltuielile de judecată. Recunoaştere la primul termen de judecată. Pârât de drept în întârziere

16 mart. 2016
Vizualizari: 79
  • NCPC: art. 454

Recunoașterea de către Casa Județeană de Pensii a pretențiilor contestatorului la primul termen de judecată nu duce la exonerarea acesteia de la plata taxei de timbru, atât timp cât jurisdicția asigurărilor sociale reprezintă o jurisdicție specială, Casa de Pensii fiind de drept în întârziere raportat la art. 103, 149, 151 din Legea 263/2010.

(Curtea de Apel Bacău, s. I civ., decizia nr. 382 din 16 martie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cheltuielile de judecată. Recunoaștere la primul termen de judecată. Pârât de drept în întârziere was last modified: aprilie 21st, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.