JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cheltuieli de judecată. Obligaţia de plată

14 sept. 2016
Vizualizari: 57
  • C.proc. civ. din 1864: art. 202
  • C.proc. civ. din 1864: art. 274 alin. (1)
  • O.G. nr. 2/2000

Obligația de plată a cheltuielilor de judecată reprezintă obiect al raportului juridic născut între partea care a căzut în pretenții și partea adversă, iar dispozițiile art. 247 alin. (1) C. pr. civ. nu pot fi opuse expertului de cel care a solicitat administrarea probei cu expertiza tehnică.

(Curtea de Timisoara, s. I civ., decizia nr. 318 din 14 septembrie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cheltuieli de judecată. Obligația de plată was last modified: iunie 1st, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.