JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Certificat de urbanism emis cu menţiunea obligaţiei de actualizare a unui PUZ aprobat. Admisibilitatea acţiunii în contencios administrativ. Legalitatea actului

23 feb. 2016
Vizualizari: 130

În considerarea modificărilor legislative intervenite, autoritatea publică este îndreptățită să solicite reactualizarea PUZ-ului aprobat, aceasta cu atât mai mult cu cât acest plan trebuie să ia în considerare contextul social, cultural istoric, urbanistic și arhitectural de la data la care se solicită un certificat de urbanism în vederea efectuării de lucrări de construcții, în această chestiune, o perioadă de timp de aproape 8 ani de la aprobarea planului urbanistic zonal anterior fiind extrem de lungă, raportat la dinamica construirii într-o zonă de maxim interes pentru toți locuitorii urbei.

(Curtea de Apel Suceava, SCAF, decizia nr. 309 din 23 februarie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Certificat de urbanism emis cu mențiunea obligației de actualizare a unui PUZ aprobat. Admisibilitatea acțiunii în contencios administrativ. Legalitatea actului was last modified: aprilie 19th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.