JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de deschidere a procedurii insolvenţei pentru o societate dizolvată. Calitatea de reprezentant a lichidatorului judiciar

28 sept. 2012
Vizualizari: 80
  • Legea nr. 26/1990: art. 6
  • Legea nr. 31/1990: art. 270 ind.1 teza I
  • Legea nr. 85/2006: art. 1 alin. (2) lit. e)

Cererea depusă la dosarul de fond este formulată și semnată prin lichidatorul judiciar, fără ca acesta să-și dovedească, potrivit unei încheieri a judecătorului delegat, calitatea de reprezentant al societății.
Înlocuirea lichidatorului desemnat potrivit art. 252 din Legea nr. 31/1990 se poate face numai printr-o încheiere pronunțată de judecătorul delegat, referatul întocmit între lichidatorul desemnat și cel propus nefiind de natură a produce efectele juridice prevăzute de art. 6 din Legea nr. 26/1990.

(Curtea de Apel Pitești, secția a II-a civilă, decizia nr. 2042 din 28 septembrie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de deschidere a procedurii insolvenței pentru o societate dizolvată. Calitatea de reprezentant a lichidatorului judiciar was last modified: noiembrie 21st, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.