JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de adopţie a copilului de către soţul mamei la 3 luni de la încheierea căsătoriei. Interesul superior al minorului

26 mart. 2012
Vizualizari: 126
  • Legea nr. 233/2011: art. 13
  • Legea nr. 273/2004

Având în vedere că soțul mamei a solicitat înfierea minorului la 3 luni de la încheierea căsătoriei, s-a apreciat de către instanță că nu este în interesul superior al minorului admiterea cererii de adopție pentru că s-a scurs o perioadă prea mică de la întemeierea noii familii, perioadă ce nu a permis sedimentarea relațiilor ce se formează între soț-soție, soț-copil.

(Curtea de Apel Galați, secția I civilă, decizia nr. 148 din 26 martie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de adopție a copilului de către soțul mamei la 3 luni de la încheierea căsătoriei. Interesul superior al minorului was last modified: iunie 20th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.