JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Bunuri imobile. Comunitate de bunuri. Exequator

10 sept. 2015
Vizualizari: 120
  • NCPC: art. 1093-1097
  • Regulamentul (CE) nr. 44/2001

Doar instanțele române au competența de a se pronunța asupra înlăturării prezumției de bunuri comune în privința bunurilor imobile de pe teritoriul României dobândite de soți în timpul căsătoriei sub vechea reglementare a Codului familiei, în cadrul unei acțiuni de drept comun.

(Curtea de Apel Timișoara, s. I civ., decizia nr. 145 din 10 septembrie 2015)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Bunuri imobile. Comunitate de bunuri. Exequator was last modified: aprilie 10th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.