JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Amendă contravențională. Obligație fiscală. Condițiile compensării

20 sept. 2016
Vizualizari: 114
  • C. proc.fisc.: art. 24

Pe durata suspendării procesului verbal de contravenție se întrerupe temporar atât dreptul autorității de a executa actul (de a stinge creanța bugetară pe calea executării silite) cât și obligația corelativă a beneficiarului de a stinge obligația fiscală prin una din modalitățile prevăzute la art. 24 C. proc. fisc., această obligație fiind amânată până la soluționarea definitivă a plângerii contravenționale.

(Curtea de Apel Suceava, SCAF, decizia nr. 931 din 20 septembrie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Amendă contravențională. Obligație fiscală. Condițiile compensării was last modified: mai 25th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.