JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Alegere de domiciliu prin înscris depus ulterior închiderii dezbaterilor. Validitate

14 mart. 2017
Vizualizari: 118
  • NCPC: art. 394 alin. (4

Prevederile art. 394 alin. (4) NCPC potrivit cu care, după închiderea dezbaterilor, părțile nu mai pot depune niciun înscris la dosarul cauzei, sub sancțiunea de a nu fi luat în seamă, nu au în vedere notele scrise pe care părțile le formulează pentru a detalia concluziile formulate oral în cadrul dezbaterilor și pe care, de altfel, în prezenta cauză instanța de fond le-a solicitat când a dispus amânarea pronunțării.
Textul legal privește înscrisuri care ar putea fi valorificate din punct de vedere probator sau cele care, prin cuprinsul lor, aduc în atenția instanței elemente de fapt și de drept noi, care nu au făcut obiectul dezbaterilor contradictorii; or alegerea locului de comunicare nu reprezintă o cerere de acest fel.

(Curtea de Apel București, s. I civ., decizia nr. 516/A din 14 martie 2017)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Alegere de domiciliu prin înscris depus ulterior închiderii dezbaterilor. Validitate was last modified: iunie 1st, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.