JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Acţiune în constatarea nulităţii absolute a trecerii unui teren din extravilan în intravilan. Inadmisibilitatea acţiunii pentru lipsa plângerii prealabile. Tardivitatea plângerii

14 nov. 2011
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 129
  • Legea nr. 554/2004

Nu este posibilă sesizarea instanței de contencios administrativ cu o cerere de anulare a unui act administrativ, fără îndeplinirea procedurii prealabile prevăzute de art. 7 din Legea nr. 554/2004. O plângere prealabilă tardivă echivalează, din punct de vedere al efectelor sale, cu lipsa unei plângeri prealabile legal efectuate.

(Curtea de Apel Ploiești, s. a II-a civ., de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 2946 din 14 noiembrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Acțiune în constatarea nulității absolute a trecerii unui teren din extravilan în intravilan. Inadmisibilitatea acțiunii pentru lipsa plângerii prealabile. Tardivitatea plângerii was last modified: iulie 29th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.