Ion Ilie-Iordăchescu: Au fost discuții foarte puternice, argumentate

16 apr. 2016
2 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 5 (2 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 807
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 


La finele Congresului, avocatul Ion Ilie-Iordăchescu s-a declarat mulțumit de modul în care s-au desfășurat, atât lucrările Comisiei Permanente, cât și ale Congresului: „Au fost discuții foarte puternice, argumentate, se pare că foarte mulți participanți au fost bine pregătiți și sperăm că aceste moțiuni vor fi de bun augur”. Referindu-se la tema Congresului “Apărarea Apărării”, avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a amintit de noile reglementări privind profesia de avocat, incluse în proiectul de lege, aflat pe rolul Camerei Deputaților.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Ion Ilie-Iordăchescu: Au fost discuții foarte puternice, argumentate was last modified: mai 5th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter