Ioan Leș: Simt o bucurie deosebită că voi apărea în nr. 1/2017 al Revistei Legal Point alături de alte personalități importante ale dreptului românesc, printre care profesorul Liviu Pop, membru al Academiei Române

20 iul. 2017
Vizualizari: 1663

 

Ioan Leș: În primul rând vreau să vă salut pentru bunăvoința de a face această deplasare la Sibiu, pentru a-mi lua un scurt interviu, legat de lansarea primului număr din acest an al revistei Legal Point. Vreau să mulțumesc, deopotrivă și în mod deosebit, dlui director Nicolae Cîrstea, directorul Editurii Universul Juridic, care a avut, de asemenea, disponibilitatea – să nu spun chiar curajul – de a se deplasa, deopotrivă, la Sibiu, și a-mi lua acest interviu, care s-a referit în mod particular la întreaga mea activitate profesională și științifică. Este o onoare deosebită pentru mine de a acorda un asemenea interviu, de a apărea acest interviu în revista dumneavoastră, o revistă care, în scurtul timp de la apariția sa, a început să se bucure de un prestigiu deosebit.

Doresc deopotrivă să îi salut pe ceilalți colegi care vor participa la această festivitate de lansare a primului număr din acest an al revistei Legal Point. Simt o bucurie deosebită că voi apărea în acest număr alături de alte personalități importante ale Dreptului românesc, printre care profesorul Liviu Pop, membru al Academiei Române; de asemenea, bucuria de a fi alături, în această revistă, de directorul Teatrului din Sibiu, care este o personalitate culturală binecunoscută, nu numai la nivelul orașului, județului Sibiu, sau la nivel național, ci are și o perspectivă internațională cu totul și cu totul deosebită.

De asemenea, în final vreau să spun că mă simt onorat că particip la activitatea Editurii Universul Juridic cu lucrări, zic eu, importante, și că am avut această oportunitate de a exprima câteva gânduri, câteva idei în acest număr al revistei Legal Point.

Îmi exprim în final deopotrivă regretul că nu pot participa la această activitate din motive obiective, care în esență sunt legate de o activitate pe care trebuie să o desfășor în Sibiu, în mediul universitar, la data de 7 iulie a.c. Mulțumesc mult.

Ioan Leș: Simt o bucurie deosebită că voi apărea în nr. 1/2017 al Revistei Legal Point alături de alte personalități importante ale dreptului românesc, printre care profesorul Liviu Pop, membru al Academiei Române was last modified: iulie 20th, 2017 by Ioan Leș

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Ioan Leș

Ioan Leș

Este doctor în drept din anul 1977 în domeniul dreptului procesual civil, cu o vastă experiență profesională în domeniul juridic, dar și politic și diplomatic, autor a peste 40 de tratate, cursuri şi monografii în domeniul ştiinţelor juridice și a peste 125 de articole şi comentarii de jurisprudenţă.
A mai scris: