Ioan Leș a făcut ca profesia noastră să capete o creștere vizibilă și în rândul societății și ca fiecare dintre colegii noștri să aibă încredere în forțele lui, datorită sfaturilor pe care le-am primit de la dl. profesor

14 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 470

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Stelian Dincă: Stimate domnule profesor, doamnelor și domnilor, dacă un avocat cu reputația dlui György Frunda spunea că e greu să vorbești după atâția profesori universitari, vă dați seama în ce situație sunt eu. Sunt deosebit de onorat să mă adresez de la această tribună dlui profesor și asistenței deosebite din sală, sunt copleșit de emoție. Vreau să mulțumesc, pe această cale, dlui profesor, pentru întregul efort depus la ridicarea prestigiului profesiei noastre. Am fost – poate o să par lipsit de modestie –, dar cred că am fost deosebiți de inspirați atunci când, împreună cu colegul Hurubă, am pus bazele Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești. Am hotărât ca unul dintre formatori să fie dl profesor Ioan Leș. Aceasta a făcut ca profesia noastră să capete o creștere vizibilă și în rândul societății și ca fiecare dintre colegii noștri să aibă încredere în forțele lui, datorită sfaturilor pe care le-am primit de la dl. profesor Ioan Leș.

Monitor Dosare

Pentru a onora această colaborare cu dl profesor și pentru a aduce un semn de mulțumire din partea noastră, a profesiei, UNEJ oferă premiul Dura lex sed lex pentru opera omnia dlui profesor Ioan Leș.

Ioan Leș a făcut ca profesia noastră să capete o creștere vizibilă și în rândul societății și ca fiecare dintre colegii noștri să aibă încredere în forțele lui, datorită sfaturilor pe care le-am primit de la dl. profesor was last modified: septembrie 14th, 2017 by Stelian Dincă
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter