Din seria de evenimente prilejuite de aniversarea a 15 ani de la înfiinţarea Editurii Universul Juridic. Lansarea cărţii „Rolul judecătorului în procesul civil” – Cluj-Napoca

3734       1
8 voturi, medie: 1,75 din 58 voturi, medie: 1,75 din 58 voturi, medie: 1,75 din 58 voturi, medie: 1,75 din 58 voturi, medie: 1,75 din 5 (8 votes, average: 1,75 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Amfiteatrul Traian Pop din cadrul Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a fost gazda unui eveniment editorial de excepție – lansarea cărții “Rolul judecătorului în procesul civil“, autori: Andrea-Annamaria Chiș și Gheorghe-Liviu Zidaru.

Vineri, 26 februarie, de la ora 11.30, studenți, masteranzi, cadre didactice, avocați și magistrați au început să sosească la locația care s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru anvergura evenimentului, al cărui debut a fost la ora 12.00, prin cuvântul de deschidere al doamnei judecător Andrea-Annamaria Chiș.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Numai cuvinte de laudă pentru carte și pentru autorii acesteia au avut doamna prof. univ. dr. Emese Florian, doamna judecător Denisa-Livia Băldean (Președintele Curții de Apel Cluj), domnul conf. univ. dr. Ionuț-Florin Popa și domnul conf. univ. dr. Dan Andrei Popescu. În finalul intervențiilor, domnul judecător dr. Gheorghe-Liviu Zidaru a ținut să mulțumească antevorbitorilor pentru aprecierile primite, precum și celor prezenți în sală.

De asemenea, domnii prof. univ. dr. Liviu Pop, conf. univ. dr. Ion Copoeru, prof. univ. dr. Mircea Dan Bob și avocat Mircea Pop (Decanul Baroului Cluj) au rostit la rândul lor alocuțiuni menite să arate încă o dată prețuirea de care cei doi autori se bucură în rândul lumii juridice clujene, dar să și puncteze valoarea lucrării lansate.

Ca și evenimentul de lansare de la București, lansarea de la Cluj-Napoca se încadrează într-un program mai vast al Editurii Universul Juridic, de promovare a autorilor și conținutului editorial: în acest an aniversar se împlinesc 15 ani de la înființarea Editurii Universul Juridic.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu extrase din alocuțiunile rostite vineri la Cluj.


Pachet: Principiile procedurei judiciare

Vineri, 26 februarie, ora 12:00

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai

Amfiteatrul Traian Pop, parter

Vorbitori:

prof . univ. dr. Emese Florian,
conf. univ. dr. Dan Andrei Popescu,
conf. univ. dr. Ionuț-Florin Popa
și
judecător Denisa-Livia Băldean – președintele Curții de Apel Cluj.

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai și Editura Universul Juridic au plăcerea să vă invite la evenimentul de lansare a cărții „Rolul judecătorului în procesul civil” (autori Andrea-Annamaria Chiș, Gheorghe-Liviu Zidaru).

Evenimentul va avea loc vineri, 26 februarie, ora 12:00 la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, Amfiteatrul Traian Pop, parter.

Vor participa, în calitate de vorbitori: prof . univ. dr. Emese Florian, conf. univ. dr. Dan Andrei Popescu, conf. univ. dr. Ionuț-Florin Popa și judecător Denisa-Livia Băldean – președintele Curții de Apel Cluj.

Intrarea este liberă.

Din seria de evenimente prilejuite de aniversarea a 15 ani de la înființarea Editurii Universul Juridic. Lansarea cărții „Rolul judecătorului în procesul civil” – Cluj-Napoca was last modified: iulie 7th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter