Conferinţa CLUJ TAX FORUM

1196       0
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Invitație la a doua ediție a conferinței CLUJ TAX FORUM 📅 08 aprilie 2017 Cluj-Napoca Invitație la a doua ediție a conferinței CLUJ TAX FORUM

Data 08 aprilie 2017
Locația Grand Hotel Napoca (Str. Octavian Goga nr. 1, Cluj-Napoca)
Speakeri Angelo Marletta, Bart Peeters, Radu Chiriţă, Septimiu Puţ, Daniel Niţu, Cosmin Flavius Costaş, Ciprian Păun,
Taxa 200 RON

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sâmbătă, 8 aprilie, Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, INPPA Centrul Teritorial Cluj și Baroul Cluj organizează cea de-a doua ediție a conferinței de drept fiscal Cluj Tax Forum.

Evenimentul se va desfășura la Grand Hotel Napoca (Str. Octavian Goga nr. 1, Cluj-Napoca) și are următorul program:

8.00 – 9.00 – Primirea participanților
9.00 – 9.15 – Deschiderea lucrărilor Cluj Tax Forum 2017 (sala Atena)
9.15 – 10.15 – Keynote Speaker – Angelo Marletta (Facultatea de Drept, Economie și Finanțe, Universitatea din Luxemburg): Principiul ne bis in idem în jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului și a Curții de Justiție a Uniunii Europene / Ne bis in idem principle in the case-law of the European Court of Human Rights and the Court of Justice of the European Union (traducere simultană)
10.15 – 11.30 – Keynote Speaker – Bart Peeters (Facultatea de Drept, Universitatea din Gent): Acțiuni recente împotriva evaziunii fiscale dintr-o perspectivă națională, europeană și internațională: inițiative divergente sau complementare? / Recent Actions Against Tax Avoidance from a Domestic, European and International Perspective: Conflicting or Complementing Initiatives? (traducere simultană)
11.30 – 12.00 – Coffee Break (foaier Grand Hotel Napoca)
12.00 – 13.00 – Speaker – Radu Chiriță (Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca): ANAF centrează, specialistul ANAF dă cu capul. Rolul specialistului antifraudă din cadrul parchetelor în dosarele penal-fiscale
13.00 – 13.15 – Concluziile primei sesiuni Cluj Tax Forum 2017
13.15 – 15.00 – Masa de prânz (sala Roma)
15.00 – 16.00 – Speaker – Septimiu Puț (Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca): Jocul procedurilor în materia inspecțiilor fiscale privind TVA
16.00 – 17.00 – Speakers – Daniel Nițu, Cosmin Flavius Costaș (Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca): Timpul care nu mai are infinită răbdare sau vremea reformei Legii evaziunii fiscale
17.00 – 18.00 – Speaker – Ciprian Păun (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca): Jurisprudența românească în materia evaziunii fiscale are nevoie de un „catalizator PPUH” 
18.00 – 18.30 – Concluziile celei de-a doua sesiuni Cluj Tax Forum 2017 și închiderea conferinței
18.30 – 20.00 – In Vino Veritas. Dezbateri post-conferință la un pahar de vin din colecția Aureliei Vișinescu (sala Roma, eveniment susținut de Crama Noastră și sommelier Delia)

BINE DE ȘTIUT: Pentru prezentările în limba engleză se asigură traducerea simultană în limba română.

DETALII PARTICIPARE:
1. Rezervările pentru participarea la conferință se fac prin intermediul unui Event Organizer al conferinței, societatea Royal Events SRL din Cluj-Napoca. Event Organizer-ul asigură secretariatul conferinței, gestionează procedura de înscriere la conferință, încasează taxa de participare la conferință și poate asigura asistență turistică pentru transport/cazare, pentru participanții externi. Date contact: Royal Events SRL, Str. Napoca, nr. 5, ap. 2, Cluj-Napoca, județul Cluj; telefon: 0264.591359, 0742.027031; e-mail: [email protected].
2. Taxa de participare este de 200 RON și se achită în contul deschis pentru societatea Royal Events SRL la ING Bank NV Amsterdam – Sucursala București, cont bancar RO14 INGB 0000 9999 0169 1466, cu mențiunea „Taxă participare Cluj Tax Forum 8.04.2017”. Participanții care, din rațiuni fiscale, au nevoie de o factură pentru plata taxei de participare sunt rugați să o solicite înainte de efectuarea plății. Taxa de participare permite accesul la toate lucrările conferinței și la mapa conferinței și acoperă masa de prânz și degustarea de vin de la finalul conferinței.
3. Conferința este organizată în parteneriat cu Baroul Cluj și INPPA – Centrul Teritorial Cluj-Napoca și va fi acreditată de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocațilo

Invitație la a doua ediție a conferinței CLUJ TAX FORUM was last modified: martie 17th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter