Invitație la conferința Publicitatea înșelătoare în campaniile promoționale

5 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 951

Invitație la conferința Publicitatea înșelătoare în campaniile promoționale

În afară de partea creativă și artistică a unei campanii promoționale, comunicarea corectă în reclame aduce un plus de siguranță consumatorilor și le dezvoltă încrederea că decizia de a cumpăra un produs sau un serviciu nu a fost greșită.

Pentru a combate practicile incorecte ale comercianților este nevoie de un control permanent al autorităților, dar și de o preocupare constantă a profesioniștilor din domeniu de a se informa și a se instrui spre a fi în acord cu legislația pentru a crea o experiență pozitivă de ambele părți.

Aflată la a 3-a ediție, conferința de „Dreptul Publicității” organizată de Societatea Civilă de Avocați “Grecu și Asociații” în parteneriat cu Wolters Kluwer România, abordează tema „2 + 1 GRATIS – Publicitatea înșelătoare în campaniile promoționale”.

De această dată, specialiștii pe dreptul publicității își propun să dezbată pe larg aspecte de legalitate a campaniilor publicitare organizate de comercianți, din perspectiva practicilor înșelătoare și a comunicării neconforme către consumatorul de promoții.

Dacă ești retailer, comerciant, agenție de servicii de marketing sau publicitate, angajat al unei companii în cadrul departamentului de marketing, jurist sau avocat interesat de aspectele legale din publicitate, te invităm miercuri, 24 mai 2017, la Hotel Capital Plaza să te alături profesioniștilor pentru a afla mai multe răspunsuri.

CLICK AICI PENTRU FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

 

AGENDA EVENIMENTULUI – 24 MAI 2017

9.30 – 10.00
Welcome coffee. Înregistrarea participanților

10.00 – 12.00
Sesiunea I de dezbateri

12.00– 12.30
Pauză de cafea/ finger food

12.30 – 14.30
Sesiunea II de dezbateri

14.30 – 15.00
Networking

LISTA PRELIMINARĂ DE SPEAKERI

Moderator Elena Grecu
Avocat Partener în cadrul SCA GRECU ȘI ASOCIAȚII

PANEL I

Marcel Bogdan Pandelică
Președinte Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului

Andreea Țigău
Avocat Partener SCA GRECU ȘI ASOCIAȚII

Radu Herjeu
Membru titular al Consiliului Național al Audiovizualului – În curs de confirmare

PANEL II

Bogdan Marius Chirițoiu
Președinte al Consiliului Concurenței – În curs de confirmare

Raluca Comănescu
Avocat Partener SCA GRECU ȘI ASOCIAȚII

Nicolae Cristian
Director General Ministerul Finanțelor Publice – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice- Serviciul Ajutor de Stat, Practici Neloiale și Prețuri Reglementate – În curs de confirmare

CLICK AICI PENTRU FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

 

Înscrieri:

Preț participare: 450 LEI + TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului la adresa [email protected], suma achitată nu se va restitui, însă poate fi folosită pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România.

În preț sunt incluse următoarele:

– pauză de cafea
– voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din atelierele practice viitoare Wolters Kluwer*,
– voucher iDrept Expert (acces 30 zile)
– voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce.
* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la care îl primiți.

Invitație la conferința Publicitatea înșelătoare în campaniile promoționale was last modified: aprilie 28th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter