Conferință GDPR pentru practicienii în insolvență

920       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Invitație la conferința „GDPR pentru practicienii în insolvență” 📅 20 iunie 2018 București [Cum a fost] Invitație la conferința „GDPR pentru practicienii în insolvență”

Data 20 iunie 2018
Locația Amfiteatrul 113 al Universităţii „Titu Maiorescu”
Speakeri Raluca Comănescu, Cristina Ienciu, Iustin Priescu, Ionuț Riteş

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 22 iunie 2018: Cum a fost

Miercuri, 20 iunie 2018, Filiala București a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, în parteneriat cu Universitatea „Titu Maiorescu” și Editura Universul Juridic, au organizat conferința cu tema „GDPR pentru practicienii în insolvență”, desfășurată în Amfiteatrul 113 al Universității „Titu Maiorescu”, începând cu ora 14.00.

Conferintele Video Universul Juridic

În deschiderea conferinței, doamna Alina Săvoiu, Șef birou juridic și Comunicare în cadrul Autorității Naționale pentru Supravegherea și Protecția Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și doamna Andreea Ilie, Consilier birou juridic și Comunicare al ANSPDCP au susținut o prelegere pe tema aplicării regulamentului UE nr 2016/679 în activitatea practicienilor în insolvență.

În continuare, doamna av. Raluca Comănescu, Senior Partner la Grecu & Asociații și vicepreședinte al Asociației pentru bune practici GDPR a luat cuvântul cu privire la „Responsabilitățile principale ale operatorilor de date cu caracter personal. Codul de conduită”.

În cea de-a doua parte a conferinței, doamna Cristina Ienciu, practician în insolvență a continuat discuțiile cu o prelegere având tema „Conviețuirea dintre noi, practicienii, și GDPR”. A urmat apoi o luare a cuvânt din partea domnului Iustin Priescu, decanul Facultății de Informatică, UTM pe tema „Metode tehnice de implementare a securității, pseudonimizării și criptării datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora (GDPR – art. 32, alin. (1), lit. a) și b))”.

De asemenea, domnul Ionuț Riteș, Șeful Biroului pentru Protecția Informațiilor Clasificate, CDEP a completat discuțiile conferinței prin prelegerea sa pe tema măsurilor de protecție împotriva scurgerii datelor cu caracter personal.

Participanții au luat parte la dezbateri și au beneficiat de un exemplar al cărții „GDPR. Protecția datelor cu caracter personal. Regulamentul general privind protecția datelor. Ediție bilingvă (română-engleză)”, precum și de un exemplar al cărții Protecția datelor cu caracter personal și viața privată – Jurisprudența CEDO și CJUE, oferite de Editura Universul Juridic.

Mai mult, speakerii conferinței au detaliat punctele de vedere exprimate în cadrul conferinței, în Emisiunea 4 „Insolvența la ea acasă” – GDPR pentru practicienii în insolvență, găzduită de portalul universuljuridic.ro.

 

👍Vezi aici: Emisiunea 4 „Insolvența la ea acasă” – GDPR pentru practicienii în insolvență

Galeria foto a evenimentului 


Invitație la conferința „GDPR pentru practicienii în insolvență”

Miercuri, 20 iunie, începând cu ora 14.00, Amfiteatrul 113 al Universității „Titu Maiorescu” găzduiește conferința cu tema „GDPR pentru practicienii în insolvență”.

Evenimentul este organizat de Filiala București a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România în parteneriat cu Universitatea „Titu Maiorescu” și Editura Universul Juridic.

Speakeri confirmați (în ordine alfabetică):

Alina Săvoiu – Șef birou juridic și Comunicare ANSPDCP;
Andreea Ilie – Consilier birou juridic și Comunicare ANSPDCP;
– Av. Raluca Comănescu – Vicepreședintele Asociației pentru bune practici GDPR;
– Cristina Ienciu – Practician în insolvență;
– Iustin Priescu – Decan, Facultatea de Informatică, UTM;
– Ionuț Riteș – Șeful Biroului pentru Protecția Informațiilor Clasificate, CDEP.

Participanții vor beneficia de:

– Un exemplar al cărții „Protecția datelor cu caracter personal. Aplicabil de la 25 mai 2018 – Editie bilingvă (română-engleză)”;
– Un exemplar al cărții „Protecția datelor cu caracter personal și viața privată – Jurisprudența CEDO și CJUE”;
– Pauza de cafea.

 

ATENȚIE – DOAR 150 DE LOCURI DISPONIBILE!
 

Accesul la conferință este gratuit pentru membrii Filialei UNPIR București și se face în baza înscrierii în prealabil la UNPIR Filiala București, tel. 021.314.33.95 sau e-mail: [email protected].

[Cum a fost] Invitație la conferința „GDPR pentru practicienii în insolvență” was last modified: iulie 15th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter