Întrevederea preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a României cu reprezentanţii Colegiului Naţional de Apărare

21 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 920

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl. Mihai Daraban, a primit luni, 18 aprilie 2016, vizita Colegiului Național de Apărare, la CCIR Business Center.

Președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, a discutat cu reprezentanții Colegiului Național de Apărare despre acțiunile CCIR de sprijinire a mediului de afaceri românesc și a dezvoltării economice a României, inclusiv prin susținerea unui sistem educational, care să fie adaptat și dezvoltat constant. „Camera de Comerț și Industrie a României, în calitate de organizație reprezentativă a mediului de afaceri, face demersuri în vederea consolidării cadrului normativ din România, cu scopul de a sprijini dezvoltarea sustenabilă a comunității de business”, a declarat Președintele CCIR.

Directorul Colegiului Național de Apărare, Gl. mr. (rz.) prof. univ. dr. Mihail Vasile-Ozunu, a apreciat deschiderea CCIR și a vorbit despre contribuția Colegiului la integrarea organică a instituției militare în sistemul social și politic al statului de drept. „Se dorește ca activitatea de învățământ de la Colegiul Național de Apărare să asigure un proces modern de educație, multidisciplinară și multinațională, în vederea unei asimilări corecte a problematicii de securitate națională și internațională”.

Procesul de învățământ în cadrul Colegiului Național de Apărare se desfășoară în concordanță cu programele analitice ale instituțiilor similare din străinătate și în condițiile în care România își promovează interesele plecând de la starea actuală a sistemului internațional și statutul de membru NATO și UE.

Colegiul Național de Apărare organizează trei cursuri diferite: introductiv, principal și de nivel înalt. Toate au caracter postuniversitar, iar prezența este obligatorie. Admiterea la cursurile organizate de către Colegiul Național de Apărare se face prin concurs.

Sursa informației este Camera de Comerț și Industrie a României (www.ccir.ro).

Întrevederea președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României cu reprezentanții Colegiului Național de Apărare was last modified: aprilie 20th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter