Întrevederea ministrului justiției cu reprezentanții Federației PUBLISIND

24 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 196

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.just.ro), în data de 23 octombrie 2018 a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader, cu domnul președinte Ștefan Teoroc și domnul vicepreședinte Cătălin Treistaru, reprezentanții Federației PUBLISIND.

Astfel, în cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte pe domeniul grefei judiciare, salarizarea unitară și finalizarea proiectului de Lege privind statutul grefierilor și al celuilalt personal de specialitate auxiliar din cadrul instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea.

Întâlnirea este parte componentă a demersurilor întreprinse de ministrul justiției în vederea identificării unor soluții viabile de rezolvare și clarificare a aspectelor problematice cu care se confruntă această categorie profesională.

Sursa informației

Întrevederea ministrului justiției cu reprezentanții Federației PUBLISIND was last modified: octombrie 23rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter