Întrevederea ministrului justiției cu domnul Josef Weidenholzer, membru al Parlamentului European, Comisia LIBE

7 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 135

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.just.ro), în continuarea întâlnirilor bilaterale cu membri ai Parlamentului European, organizate în contextul pregătirii preluării de către România a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, în data de 6 decembrie 2018, la sediul din Bruxelles al Parlamentului European, domnul Tudorel Toader, ministrul justiției a avut o întrevedere de lucru cu domnul Josef Weidenholzer, membru al Parlamentului European, Comisia LIBE, raportor pentru Cadrul Financiar Multianual – Programul „Justiție” 2021-2027.

În acest cadru, demnitarul român a prezentat stadiul pregătirilor în vederea preluării Președinției Consiliului UE de către România, în general, și de către Ministerul Justiției, în special.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Totodată, discuțiile s-au concentrat asupra propunerii de Regulament privind Cadrul Financiar Multianual – Programul „Justiție” 2021-2027, ambele părți subliniind necesitate alocării unor fonduri adecvate nevoilor sistemelor de justiție din statele membre.

Europarlamentarul austriac și-a exprimat convingerea că Președinția României la Consiliul UE va avea rezultate concrete și dorința de bună colaborare pe parcursul primului semestru al anului 2019, dorință împărtășită și de ministrul român.

Ministrul justiției a fost însoțit de o echipă tehnică din cadrul Ministerului Justiției și Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

Sursa informației

Întrevederea ministrului justiției cu domnul Josef Weidenholzer, membru al Parlamentului European, Comisia LIBE was last modified: decembrie 7th, 2018 by Universul Juridic
2 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter