Întrevederea ministrului justiției cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

9 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 232

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în data de 7 noiembrie 2018 a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea domnului prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul justiției cu E.S. Andrew Noble, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România. La întâlnire a mai participat și doamna Irina Costache, consilier afaceri europene, Secția Politică – Ambasada Regatulului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.

Astfel, întrevederea s-a desfășurat în contextul preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019, perioadă în care va avea loc ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Agenda discuțiilor a cuprins aspecte privitoare la a stadiul cooperării bilaterale în domeniul justiției, cât și la planificarea pentru preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România.

Totodată, întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare și manifestarea dorinței reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state.

Sursa informației

Întrevederea ministrului justiției cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord was last modified: noiembrie 7th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter