Întrevederea dintre ministrul justiției și Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Croația în România

20 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 479

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în data de 20 februarie 2018, a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader, și a secretarului de stat, conf. univ. dr. Marieta Safta, cu E.S. domnul Davor Vidis, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Croația în România, însoțit de doamna Dinka Franulic, consilier.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate aspecte referitoare la colaborarea în domeniul justiției, cu accent pe dezvoltarea cadrului juridic bilateral, vizita în România a ministrului justiției al Republicii Croația, în a doua parte a lunii aprilie 2018, precum și la pregătirea Președinției României la Consiliul UE.

Vezi și Mandatul României la președinția Consiliului UE. Guvernul suplimentează temporar posturile la MAE, pentru corpul diplomatic și consular

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor bilaterale și manifestarea dorinței reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state.

Sursa informației

Întrevederea dintre ministrul justiției și Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Croația în România was last modified: februarie 20th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter