Interviu cu domnul avocat Mihail Neagoe, fost decan al Baroului Dolj (1989-2003)

5 feb. 2016
4 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 5 (4 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2110
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mihail Neagoe a fost, de-a lungul timpului, printre altele, Decan al Baroului Dolj, Vicepreședinte al Uniunii Avocaților din România, Membru fondator Clubul „Rotary”, Președinte al Clubului „Rotary”, Membru în Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică Dolj, Consilier Municipal, Președinte al filialei Dolj – UNPIR, Membru în Consiliul și în Comisia Permanentă a UNBR, avocat, consilier și mediator.

Crede că cea mai bună armă a avocatului în relația cu instanțele de judecată este pregătirea profesională de excepție. „Avocații trebuie să pretindă judecătorilor ca aceștia să judece omul și faptele sale și nu să aplice legea”. În opinia domniei sale, să aplici decât legea reprezintă o judecată formală, nu o judecată dreaptă. În aplicarea legii trebuie ținut cont de fapte, de împrejurările cauzei și de om, aici intervenind avocații și numai după ce sunt analizate toate aceste aspecte de către instanțe, atunci se poate vorbii de o judecată dreaptă.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Vă invităm, în continuare, să vizionați interviul cu dl Mihail Neagoe realizat de Nicolae Cîrstea, președintele Universul Juridic:

Interviu cu domnul avocat Mihail Neagoe, fost decan al Baroului Dolj (1989-2003) was last modified: februarie 5th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter