ANAF. Întâlnirile cu contribuabilii, apreciate ca fiind utile de către participanți

30 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 174

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului (www.anaf.ro) în cadrul înâlnirilor lunare organizate, Agenția Națională de Administrare Fiscală a monitorizat, la nivel național, în anul 2019, gradul de satisfacție a contribuabililor în legătură cu serviciile oferite de instituție contribuabililor pe tematici de interes.

Astfel, dintr-un total mai mare de 2300 de răspunsuri primite pe parcursul a două luni, a reieșit că peste 98% dintre participanții întâlnirilor organizate de ANAF apreciază că primesc informații utile pentru desfășurarea activității. De asemenea, mai mult de 60% dintre respondenți sunt interesați să ia parte și la întâlniri organizate printr-un serviciu de tip webinar, iar peste 47% sunt interesați să se programeze online înainte de prezentarea la sediul unităților fiscale.

Scopul întrebărilor formulate în chestionar a urmărit obținerea de informații necesare creșterii calității serviciilor oferite, precum și creșterea gradului de satisfacție a partenerilor ANAF.

Cele mai des întâlnite propuneri ale contribuabililor, pe care ANAF le are în vedere spre a le îndeplini, s-au referit la măsuri de simplificare în relația ANAF – contribuabili, la oferirea unui timp mai mare pentru desfășurarea întâlnirilor și la distribuirea unor pliante cu informații fiscale utile.

 

Pentru a vizualiza comunicatul, accesați sursa informației.

 

Sursa informației

 

ANAF. Întâlnirile cu contribuabilii, apreciate ca fiind utile de către participanți was last modified: septembrie 30th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter