Întâlnire Întâlnirea RRES cu cititorii

1361       0
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Întâlnirea RRES cu cititorii în data de 17 februarie 2017 📅 17 februarie 2017 București Întâlnirea RRES cu cititorii în data de 17 februarie 2017

Data 17 februarie 2017
Locația Sala de Consiliu a Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române
Speakeri Conducerea Revistei, membrii colegiului de redacţie

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Revista Română de Executare Silită își propune, în noua componență stabilită la începutul anului 2017, să organizeze o primă întâlnire între conducerea Revistei, membrii colegiului de redacție și cititorii acesteia.

Întâlnirea va avea loc în ziua de vineri, 17 februarie, începând cu ora 10.00 la Sala de Consiliu a Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, Casa Academiei, Corp B, et.4, sala 4254 (Calea 13 Septembrie nr. 13, Sectorul 5).

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Ne propunem să abordăm chestiuni cum ar fi perspectivele pe care noua echipă și le propune în legătură cu dezbaterile doctrinare și aprofundarea chestiunilor jurisprudențiale care fac obiectul de studiu al Revistei.

Desigur, o asemenea întâlnire va prilejui o apropiere mai mare între toți cei implicați în proiectul pe care Revista Română de Executare Silită îl reprezintă, cu finalitatea că echipa va reuși să lucreze mai apropiat și în beneficiul cititorilor săi fideli.

Întâlnirea se dorește a fi una deschisă, fără formalismele pe care, de regulă, asemenea întâlniri le presupun, așteptând în acest sens solicitări de a participa atât din partea cititorilor, cât și din partea oricăror persoane care doresc să asiste, intrarea fiind liberă.

Pentru mai multe detalii și confirmarea participării – tel. 0733.674.555 sau adresa de e-mail [email protected].

Întâlnirea RRES cu cititorii în data de 17 februarie 2017 was last modified: februarie 14th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter