Întâlnirea procurorului general al României cu președintele Consiliului Consultativ al Procurorilor Europeni

12 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 274

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.mpublic.ro), în cursul zilei de 10 decembrie 2018, domnul procuror general Augustin Lazăr a avut o întâlnire de lucru, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cu domnul Peter McCormick – președintele Consiliului Consultativ al Procurorilor Europeni (CCPE).

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

În acest context, întrevederea a avut ca temă centrală independența procurorilor.

Totodată, au fost dezbătute problemele privind respectarea și implementarea opiniilor adoptate de CCPE și validate prin rezoluții de Consiliul Europei, necesitatea implementării în sistemele judiciare ale statelor membre a unor programe de formare profesională privind conceptele opiniilor CCPE, precum și probleme curente ale procurorilor de natură a afecta activitatea acestora și care ar putea fi mecanismele interne și internaționale de a evita astfel de blocaje.

Sursa informației

Întâlnirea procurorului general al României cu președintele Consiliului Consultativ al Procurorilor Europeni was last modified: decembrie 12th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter