Întâlnirea procurorului general al României cu ministrul de stat pentru afaceri europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe

19 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 331

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.mpublic.ro), în cursul zilei 18 iulie 2018, la sediul instituției, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), a avut o întrevedere cu domnul Michael Roth, ministrul de stat pentru afaceri europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe.

Invitatul a fost însoțit de domnii Markus Teglas, șeful său de cabinet și Kai Hennig, adjunctul ambasadorului Republicii Federale Germania la București, precum și de doamnele Laura Grünewald, șefa Serviciului de presă, consilier politic și Luciana Pop, șefa Serviciului de traduceri din cadrul Ambasadei Republicii Federale Germania.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Astfel, la întâlnire au participat, din partea Ministerului Public, doamna Laura Oprean, prim-adjunct al procurorului general, doamna Anca Jurma, procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție, domnul Daniel Horodniceanu, procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, doamna Nadina Spînu, procuror-șef al Serviciului de cooperare judiciară internațională, relații internaționale și programe.

Principalele teme abordate în cadrul întrevederii s-au referit la cooperarea judiciară bilaterală și internațională, progresele înregistrate de România în reforma justiției și combaterea corupției, problematica judiciară curentă, inclusiv modificările legislative în curs. Domnul Michael Roth, ministrul de stat pentru afaceri europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe, a remarcat progresele realizate în ultimii ani de sistemul judiciar din România, manifestându-și interesul și îngrjijorarea în legătură cu recentele modificări ale legislației penale.

Totodată, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a făcut o prezentare a Ministerului Public, inclusiv a structurilor specializate, arătând că lupta anticorupție și crimei organizate este dusă cu eficiență și profesionalism.

Sursa informației

Întâlnirea procurorului general al României cu ministrul de stat pentru afaceri europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe was last modified: iulie 19th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter