Întâlnirea de lucru privind analiza conținutului Statutului C.A.A. ce trebuie adoptat în aplicarea Legii nr. 76/2012

8 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 495
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În zilele de 30 iunie 2016 și 1 iulie 2016, la hotel Phoenicia București, a avut loc întâlnirea de lucru cu reprezentanții filialelor C.A.A. privitor la analiza conținutului Statutului C.A.A. ce trebuie adoptat în aplicarea Legii nr. 76/2012.

La ședință au participat reprezentanții a 35 de filiale. Nu au fost prezenți reprezentanții a 6 filiale C.A.A., respectiv Covasna, Galați, Ialomița, Prahova, Sălaj și Vrancea.

Conferintele Video Universul Juridic

De asemenea, a participat la întâlnire domnul av. dr. Gheorghe Florea – președinte UNBR, precum și doamna av. Cristina Gheorghe – vicepreședinte UNBR.

Reprezentanții filialelor C.A.A. și membrii Consiliului de administrație  al C.A.A au stabilit cooptarea în comisia de redactare a proiectului de Statut al C.A.A a încă doi membri, respectiv doamna av. Corbeanu Florica, președintele filialei Constanța și domnul av. Ursache Cornel, președintele filialei Botoșani.

Consiliul de Administrație al C.A.A. propune ca, pentru avocații participanți la întâlnirea de lucru din 30.06-01.07.2016, să se acorde puncte de pregătire profesională, astfel cum, și în trecut, la întrunirile specializate anterioare, s-au acordat.

Sursa informației

👍Vezi și: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 10 – Florin Petroșel: Maratonul Legal Point – 2016 (VI)

Întâlnirea de lucru privind analiza conținutului Statutului C.A.A. ce trebuie adoptat în aplicarea Legii nr. 76/2012 was last modified: iulie 7th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter