Facultatea de Drept, Universitatea din București – Aniversarea celor 10 ani de la absolvirea studiilor a promoției 2007

5 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1189

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu ocazia împlinirii celor 10 ani de la absolvirea studiilor, studenții din promoția 2007 ai Facultății de Drept de la Universitatea din București sunt invitați să participe la întâlnirea organizată de către facultate.

Evenimentul se va desfășura sâmbată, 20 mai 2017, ora 10.00 în Amfiteatrul II al Facultății de Drept, Universitatea din București, iar petrecerea va avea loc la Restaurantul Casa Doina, București, începând cu ora 13,00.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Pentru informații suplimentate nu ezitați să ne scrieți la adresa de e-mail: [email protected]unibuc.ro, persoana de contact fiind  dna. Andra Trandafir.

Facultatea de Drept, Universitatea din București – Aniversarea celor 10 ani de la absolvirea studiilor a promoției 2007 was last modified: aprilie 5th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter