Întâlnire Trump-Iohannis la Casa Albă

7 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 292

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Președintele SUA, Donald Trump, îl va primi pe președintele Klaus Iohannis, la Casa Albă, în 20 august, a anunțat purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

„Președintele Donald J. Trump îl va primi pe președintele României, Klaus Iohannis, la Casa Albă, în 20 august 2019. Cei doi lideri vor discuta cel mai bun mod de a înfrunta provocările de securitate comune și căile de a dezvolta schimburile comerciale și parteneriatele în energie”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, scrie News.ro.

Monitor Dosare

„Potrivit acestuia, vizita va avea loc în contextul marcării de către România a 30 de ani de la căderea comunismului și a 15 ani de la aderarea la NATO”, mai scrie News.ro.

În cazul de la Caracal, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a dat, luni, asigurări că polițiștii care se ocupă de cazul de la Caracal sunt „unii dintre cei mai buni specialiști criminaliști ai Poliției Române”.

„Vă asigur că avem în teren, la această oră, unii dintre cei mai buni specialiști criminaliști ai Poliției Române, precum și un dispozitiv de polițiști din mai multe structuri: poliție judiciară, combaterea criminalității organizate, operațiuni speciale și analiza informațiilor. (…) Avem în teren 46 de polițiști de combatere a criminalității organizate, 23 de criminaliști de la INC (Institutul Național de Criminalistică – n.r.), 26 din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București, 27 de la operațiuni speciale, 19 de la Direcția de Investigații Criminale, 8 de la Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor, 51 de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, 17 de la Inspectoratul de Poliție Județean Dolj”, a declarat Mihai Fifor, la sediul MAI, notează Agerpres.

Alexandru Cumpănașu a depus ieri la sediul Parchetului General o plângere prin care cere audierea politicienilor din Olt.

Am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit prin această plângere, o adăugare la plângerea penală, audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la rețelele de crimă organizată din Olt, cu privire la orice informație pe care aceștia o dețin în acest moment cu privire la rețele de crimă organizată și trafic de persoane, trafic de organe pe care le au – informații pe care cu asiguranță ar trebui să le aibă. Dacă ele există, dacă nu cumva suntem toți nebuni și totul este frumos și nu s-a întâmplat nimic în România”, a declarat Alexandru Cumpănașu, scrie Cotidianul.

Cumpănașu a mai spus că plângerea sa vine după ce a primit numeroase informații cu privire la o presupusă rețea de crimă organizată din Olt.

„Am sortat din informații, am încercat să nu mă las dus pe piste false, dar am suficiente informații să cred că membri ai Parlamentului din județul Olt, politicieni, primari dețin informații cu privire la rețele infracționale, fiind vorba și în cazul Alexandrei și al altor fete, de rețele bine organizate, și nu de criminali în serie”, a mai spus Cumpănașu, mai scrie Cotidianul.

Tot, Alexandru Cumpănașu, a arătat, în emisiunea „România 9” de la TVR, care erau știrile de breaking news pe care le aștepta zilele acestea.

„Referitor la candidații la alegerile prezidențiale ar trebui ca, tocmai pentru că urmează o campanie electorală, să anunțe că fac totul, dar totul pentru a destructura clanurile mafiote. Eu nu prea văd asta. Eu mă gândeam că în diminețile acestea, când mă trezesc, mă trezesc cu breaking news-uri care spun: clanul nu știu care – RAS!; clanul de la Constanța  – RAS!; clanul de la Bacău – RAS! Eu mă trezesc în fiecare dimineață cu niște comunicate seci de la miliție sau de la Parchet care zic așa: «în această dimineață am mai efectuat niște cercetări cu privire la Dincă». Măi, lăsați-l pe Dincă. Am spus așa: țara asta are clanuri în fiecare oraș. Eu mă așteptam să faceți în așa fel încât în fiecare zi să arestați câte un clan, să îl duceți în pușcărie. Unde sunt aceste clanuri?”, a declarat Alexandru Cumpănașu, arată DC News.

În cazul tinerei violate de la Galați, se înregistrează o demisie.

„Directorul adjunct al DGASPC Galați, Ciprian Groza, și-a dat demisia, marți, la solicitarea președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, după declarațiile la adresa fetei de 14 ani găsită pe stradă plină de sânge, care ar fi plecat din centru de plasament cu bilet de voie și ar fi întreținut voit relații sexuale cu un băiat de 15 ani”, scrie News.ro.

Presa scrie și despre un control tematic care se anunță la DIICOT în întreaga țară.

Conferintele lunii noiembrie
”

„Secția pentru procurori a CSM a dispus, marți, sesizarea Inspecției Judiciare pentru a face controale la DIICOT – Structura Centrală și cele teritoriale privind instrumentarea dosarelor penale pentru trafic de persoane și trafic de minori aflate în lucru. De asemenea, Inspecția Judiciară va fi sesizată pentru a face un control la parchetele judecătoriilor și tribunalelor privind modul de înregistrare și instrumentare a dosarelor penale pentru lipsire de libertate și omor, fapte investigate în contextul sesizărilor privind disparițiile de persoane”, scrie News.ro.

„Ministrul Justiției, Ana Birchall, a sesizat Parchetul General în legătură cu faptul că demisia adjunctului DNA Marius Iacob nu a ajuns la Președinție, deși a fost semnată din martie. De asemenea, ministrul a dispus revocarea din funcție a directorului Direcției Resurse Umane și sesizarea comisiilor de disciplină”, mai anunță News.ro.

Seară frumoasă!

Întâlnire Trump-Iohannis la Casa Albă was last modified: august 7th, 2019 by Claudiu Pamuc
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Claudiu Pamuc

Claudiu Pamuc

Este directorul editorial al revistei Legal Point.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter