Instrucţiunile privind implementarea şi administrarea în România a proiectelor finanţate prin Programul NATO de Investiţii în Securitate – aprobare (OMApN nr. M.36/2021)

1 mart. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 55

Actul normativ

Sumar
Ordinul Ministrului Apărării Naționale (OMApN) nr. M.36/2021 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind implementarea și administrarea în România a proiectelor finanțate prin Programul NATO de Investiții în Securitate

(M. Of. nr. 194 din 26 februarie 2021)

Se aprobă Instrucțiunile privind implementarea și administrarea în România a proiectelor finanțate prin Programul NATO de Investiții în Securitate.

 

În M. Of. nr. 194 din 26 februarie 2021 s-a publicat Ordinul Ministrului Apărării Naționale (OMApN) nr. M.36/2021 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind implementarea și administrarea în România a proiectelor finanțate prin Programul NATO de Investiții în Securitate.

Prin respectivul act normativ se aprobă Instrucțiunile privind implementarea și administrarea în România a proiectelor finanțate prin Programul NATO de Investiții în Securitate.

Vă prezentăm, în continuare, cele mai importante dispoziții ale OMApN nr. M.36/2021 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind implementarea și administrarea în România a proiectelor finanțate prin Programul NATO de Investiții în Securitate.

 

Prezentare generală

 

Conform art. 2, actele normative specifice care se abrogă nu au fost publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, deoarece au ca obiect reglementări din sectorul de apărare:

– Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.S.135/2012 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind derularea în România a proiectelor finanțate prin Programul NATO de Investiții în Securitate – NSIP;

– Dispoziția șefului Statului Major General nr. S.M.G.-89/2009 privind organizarea și funcționarea Programului NATO de Investiții în Securitate – NSIP în Statul Major al Apărării și în unitățile militare din subordine;

– Dispoziția comună a șefului Statului Major General și a secretarului de stat pentru politica de apărare și planificare nr. S.M.G.-22/2010 pentru aprobarea Metodologiei de monitorizare a procesului de implementare a proiectelor Programului NATO de Investiții în Securitate – NSIP în Ministerul Apărării Naționale.

Instrucțiunile privind implementarea și administrarea în România a proiectelor finanțate prin Programul NATO de Investiții în Securitate – aprobare (OMApN nr. M.36/2021) was last modified: martie 1st, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter