[UPDATE: Agenda de lucru a întâlnirii din 17 ianuarie 2022] Instituția Prefectului – Municipiul București. Grupul de Suport Tehnic pentru riscuri epidemiologice va avea o întâlnire de lucru privind gestionarea valului 5 al pandemiei de COVID-19

18 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 40
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Agenda de lucru a întâlnirii din 17 ianuarie 2022

Instituția Prefectului-Municipiul București a publicat principalele subiecte ce au fost discutate în cadrul întâlnirii de lucru a Grupului de Suport Tehnic pentru riscuri epidemiologice din data de 17 ianuarie 2022.

Astfel, în timpul ședinței de lucru, a fost prezentată situația epidemiologică la zi, la nivelul municipiului București și a fost pusă în discuție eventuala suplimentare a locurilor de carantinare/izolare instituționalizată.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Totodată, referitor la timpii ce trebuie comunicați solicitanților de către DSP în situația în care li se solicită testarea la domiciliu de către echipajele SABIF și ISUBIF, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a informat cu privire la creșterea timpilor de așteptare pentru recoltarea probelor biologice.

În acest sens, având în vedere creșterea numărului de solicitări pentru consultații medicale la domiciliu, timpul de așteptare pentru recoltarea probelor biologice, în vederea depistării virusului Sars-Cov-2, a crescut de la 24 de ore la 48 de ore.

De asemenea, în ceea ce privește numărul de echipaje necesar pentru îmbunătățirea activității de recoltare de probe biologice, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a susținut necesitatea suplimentării acestora, sens în care a făcut solicitări către Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


În data de 17 ianuarie 2022 va avea loc întâlnirea de lucru a Grupului de Suport Tehnic pentru riscuri epidemiologice, în cadrul căreia se vor discuta soluțiile propuse pentru gestionarea valului 5 al pandemiei de COVID-19, informează Instituția Prefectului-Municipiul București.

Astfel, Prefectul capitalei a dispus joi, 13 ianuarie 2022, ca Grupul de Suport Tehnic existent la nivelul Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență să vină în sprijinul combaterii valului 5 al pandemiei de coronavirus, la nivelul capitalei.

În acest sens, Grupul Tehnic este condus de Direcția de Sănătate Publică București și în componența sa intră 17 instituții publice și private, printre care primăriile de sector și Primăria capitalei, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, Inspectoratul Școlar București, Inspectoratul Teritorial de Muncă.

De asemenea, în cadrul întâlnirii de joi s-a discutat problematica timpilor ce trebuie comunicați solicitanților, de către DSP, în situația în care li se solicită testarea la domiciliu de către echipajele SABIF și ISUBIF, fiind menționat că, în prezent, SABIF are o capacitate de 17 autospeciale, iar ISUBIF, de 10 autospeciale destinate testării și că se intenționează suplimentarea cu autospeciale din teritoriu.

În prezent, timpul estimat ce poate fi comunicat de DSP solicitanților care doresc testarea la domiciliu este de până la 24 de ore.

Totodată, Prefectul Municipiului București a anunțat implicarea în rezolvarea sesizării privind aglomerația din mijloacele de transport în comun. În acest sens, se vor efectua controale și vor avea loc discuții cu reprezentanții Metrorex și cu cei ai Societății de Transport București.

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

(Copyright foto: pixabay)

Vezi și Instituția Prefectului – Municipiul București. Noi propuneri pentru evitarea traficului la metrou

[UPDATE: Agenda de lucru a întâlnirii din 17 ianuarie 2022] Instituția Prefectului – Municipiul București. Grupul de Suport Tehnic pentru riscuri epidemiologice va avea o întâlnire de lucru privind gestionarea valului 5 al pandemiei de COVID-19 was last modified: ianuarie 18th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter