Inspecția Judiciară. Raport privind colaborarea interinstituţională a instanţelor de judecată cu ceilalţi parteneri din sistemul judiciar

30 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 685

Inspecția Judiciară a publicat în data de 29 iunie 2017 un raport privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar.

„Prin Ordinul nr.42/05.04.2017 emis de inspectorul-șef al Inspecției Judiciare, s-a dispus efectuarea unui control la nivelul tuturor instanțelor, având ca obiectiv colaborarea interinstituțională a acestora cu ceilalți parteneri din cadrul sistemului judiciar.

Controlul a vizat colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar – parchete, barouri, Oficiul Național al Registrului Comerțului, servicii de probațiune, birouri de expertiză judiciară – în activitatea de judecată, precum și în realizarea managementului instanțelor,  raportându-se la perioada 01.01.2016 – la zi”.

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației

Inspecția Judiciară. Raport privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar was last modified: iunie 30th, 2017 by Universul Juridic
Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter