Inspecția Judiciară. Raport privind colaborarea interinstituţională a instanţelor de judecată cu ceilalţi parteneri din sistemul judiciar

30 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 601

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Inspecția Judiciară a publicat în data de 29 iunie 2017 un raport privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar.

„Prin Ordinul nr.42/05.04.2017 emis de inspectorul-șef al Inspecției Judiciare, s-a dispus efectuarea unui control la nivelul tuturor instanțelor, având ca obiectiv colaborarea interinstituțională a acestora cu ceilalți parteneri din cadrul sistemului judiciar.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Controlul a vizat colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar – parchete, barouri, Oficiul Național al Registrului Comerțului, servicii de probațiune, birouri de expertiză judiciară – în activitatea de judecată, precum și în realizarea managementului instanțelor,  raportându-se la perioada 01.01.2016 – la zi”.

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației

Inspecția Judiciară. Raport privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar was last modified: iunie 30th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter