Inspecția Judiciară organizează examenul pentru promovarea în grad profesional a funcţionarilor publici

9 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 154

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară organizează examen pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici.

Acest examen va consta într-o probă scrisă care va avea loc în data de 21 august 2019, ora 12:00, și în susținerea unui interviu a cărui dată va fi comunicată ulterior, odată cu afișarea rezultatelor obținute de candidați la proba scrisă.

Dosarele de înscriere se depun de către candidat la secretarul Comisiei de concurs, până la data de 29 iulie 2019 ora 16:00, la Direcția economică și administrativ din cadrul Inspecției Judiciare și va conține, în mod obligatoriu următoarele documente:

a) copie de pe carnetul de muncă sau adeverința eliberată de compartimentul de resurse umane în vederea atestării vechimii în gradul profesional din care se promovează;
b) copii de pe rapoartele de evaluare a performanțelor profesionale individuale din ultimii 2 ani în care funcționarul public s-a aflat în activitate;
c) formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 3 la H.G. nr. 611/2018 cu modificările și completările ulterioare.

În continuare, vom atașa bibliografia aferentă acestui examen:

(vă rugăm să dați un refresh la pagina web în cazul în care nu se încarcă documentul)

 

Sursa informației

Inspecția Judiciară organizează examenul pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici was last modified: iulie 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter