[UPDATE: Rezultate finale] Inspecția Judiciară. Examenul de promovare în funcţii de execuţie a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor (30 ianuarie – 18 aprilie 2018)

19 apr. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1307
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 aprilie 2018: Rezultatele finale obținute de către candidați la examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018

Potrivit unui anunț din data de 18 aprilie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor finale ale examenului de promovare în funcții de execuție, astfel cum a fost publicat de către Inspecția Judiciară:

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 12 aprilie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la examenul de promovare în funcții de execuție. Depunerea contestațiilor la punctajul obținut

Potrivit unui anunț din data de 11 aprilie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018.

De asemenea, au fost publicate și detalii privind depunerea contestațiilor la punctajul obținut în ceea ce privește proba scrisă.

Astfel, potrivit art. 18 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul aparatului propriu al Inspecției Judiciare, aprobat prin Ordinul nr. 52/02.09.2014 al inspectorului șef al Inspecției Judiciare, cu modificările și completările ulterioare, „candidații nemulțumiți de notele obținute pot face contestații în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor”.

Rezultatul probei a fost afișat la data de 11 aprilie 2018, ora 19.00, la sediul Inspecției Judiciare.

Contestațiile la punctajul obținut la proba scrisă pot fi depuse la sediul Inspecției Judiciare, situat în București, Bd. Regina Elisabeta nr. 40, Sector 5 sau prin fax, la nr. 021/32.26.296 (cu mențiunea Examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018), în termen de 48 de ore de la afișare.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă, astfel cum a fost publicat de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Update 4 aprilie 2018: Depunerea contestațiilor la baremul de notare în ceea ce privește proba scrisă a examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare

Potrivit unui anunț, Inspecția Judiciară a dat publicității detaliile privind depunerea contestațiilor la baremul de notare în ceea ce privește proba scrisă examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018.

Astfel, potrivit art. 15 alin. (2) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, aprobat prin Ordinul nr. 52/02.09.2014 al inspectorului șef al Inspecției Judiciare, cu modificările și completările ulterioare, „candidații pot formula contestații la barem în termen de 24 ore de la afișare”.

Totodată, baremul de notare a fost afișat la data de 5 aprilie 2018, ora 19.30 la sediul Inspecției Judiciare, după încheierea probei scrise.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

– Subiecte proba scrisă – varianta 2;
– Barem subiecte proba scrisă – varianta 2.

Sursa informației


Update 4 aprilie 2018: Detalii privind desfășurarea probei scrise a examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018

Potrivit unui anunț din data de 4 aprilie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității detaliile privind desfășurarea probei scrise a examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018.

Astfel, proba scrisă a examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, va avea loc la data 5 aprilie 2018, ora 16.30, la sediul Inspecției Judiciare din Bd. Regina Elisabeta nr. 40, Sector 5, camera 101, etaj 1.

Accesul candidaților în sala de examen se va face începând cu ora 16.00, pe baza actului de identitate. Candidații care nu se află în sală la momentul deschiderii plicului cu subiecte pierd dreptul de a mai susține proba.

Se interzice candidaților să dețină asupra lor pe timpul desfășurării probei scrise orice fel de lucrări care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și orice mijloc electronic de comunicare. Candidații pot folosi în timpul examenului acele materiale a căror posibilitate de utilizare este menționată explicit în tematica și bibliografia de examen. Nerespectarea acestor dispoziții duce la eliminarea din examen a candidatului.

Înscrierea numelui candidatului pe tezele tipizate în afara rubricii care se sigilează și orice alte semne distinctive care ar permite identificarea lucrării atrag anularea lucrării scrise.

Frauda dovedită se sancționează cu eliminarea din examen.

Pe toată durata desfășurării probei scrise este interzisă părăsirea sălii de examen de către candidați. În cazuri excepționale, părăsirea temporară a sălii de examen se face numai cu însoțitor.

Timpul alocat pentru desfășurarea probei scrise va fi stabilit de comisiile de elaborare a subiectelor și nu poate depăși 3 ore din momentul comunicării subiectelor.

În vederea susținerii probei scrise, candidații vor primi teze de examen, care vor fi completate numai cu pastă de culoare neagră.

Sursa informației


Update 28 februarie 2018: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018

Potrivit unui anunț din data de 27 februarie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la examen, astfel cum a fost publicată de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 23 februarie 2018: Rezultatul verificării condițiilor de participare de către candidații înscriși la examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018

Potrivit unui anunț din data de 22 februarie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare de către candidații înscriși la examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Inspecției Judiciare, organizat în perioada 30 ianuarie 2018 – 18 aprilie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare de către candidații înscriși la examen, astfel cum a fost publicat de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Inspecția Judiciară. Examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor (30 ianuarie – 18 aprilie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 30 ianuarie 2018, în perioada ianuarie-aprilie 2018, Inspecția Judiciară organizează examen de promovare a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor la sediul său din Mun. București, Bvd. Regina Elisabeta nr. 40, Sector 5.

Examenul se va desfășura în conformitate cu dispozițiile Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul aparatului propriu al Inspecției Judiciare, aprobat prin Ordinul inspectorului-șef al Inspecției Judiciare nr. 52 din 2 septembrie 2014, cu modificările și completările ulterioare.

Cererile de înscriere la examen vor fi depuse în termen de 15 zile de la afișarea datei examenului.

Se pot înscrie la examen cei care îndeplinesc, până în ziua susținerii lucrării scrise, condițiile minime de vechime în funcția de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, prevăzute la art. 44 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor republicată, cu modificările și completările ulterioare, care au la ultima evaluare calificativul „foarte bine” și care nu au fost sancționate în ultimii 3 ani.

Tematica, bibliografia, calendarul estimativ și modelul de cerere de înscriere se regăsesc și pe site-ul Inspecției Judiciare.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent tematicii, bibliografiei și calendarului estimativ al examenului de promovare a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, astfel cum a fost publicat de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] Inspecția Judiciară. Examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor (30 ianuarie – 18 aprilie 2018) was last modified: aprilie 19th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter