Inspecția Judiciară. Examen pentru promovarea în grad profesional a funcţionarilor publici din cadrul aparatului propriu

6 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 68

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial, (www.inspectiajudiciara.ro), IJ a publicat un anunț prin care anunță organizarea unui examen pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu.

Proba scrisă a concursului va avea loc la sediul Inspecției Judiciare, în data de 5 decembrie 2019, începând cu ora 12:00. O altă probă va fi interviul, data și ora susținerii interviului urmând să se afișeze odată cu publicarea rezultatelor pentru poba scrisă.

Conferintele lunii noiembrie
”

La examen se pot înscrie funcționarii publici care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 479 din OUG. nr. 57/2019, pentru promovarea în funcțiile publice de consilier, clasa I, gradul profesional superior.

Dosarul trebuie depus la secretarul Comisiei de concurs, până la data de 25 noiembrie 2019 ora 16:00, Compartimentul pentru resurse umane din cadrul Inspecției Judiciare. Dosarul trebuie s[ conțină următoarele documente:

– copie de pe carnetul de muncă sau adeverința eliberată de compartimentul de resurse umane în vederea atestării vechimii în gradul profesional din care se promovează;

– copii de pe rapoartele de evaluare a performanțelor profesionale individuale din ultimii 2 ani în care funcționarul public s-a aflat în activitate;

– formularul de înscriere.

Pentru a accesa anunțul, precum și formular de înscriere și bibliografia, vă rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației

Inspecția Judiciară. Examen pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu was last modified: noiembrie 6th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter