[UPDATE: Lista finală a candidaților înscriși la concurs] Inspecția Judiciară. Declanşarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari

20 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
209 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Lista finală a candidaților înscriși la concurs

Inspecția Judiciară a publicat lista finală a candidaților înscriși, după soluționarea contestațiilor, la concursul în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 16 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Astfel, lista finală a candidaților înscriși este disponibilă aici.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Lista candidaților înscriși la concurs

Inspecția Judiciară a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 16 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Astfel, lista candidaților este disponibilă aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Inspecția Judiciară organizează un concurs în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 16 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Astfel, candidaturile se depun la sediul Inspecției Judiciare până la data de 17 decembrie 2021 și vor fi însoțite de un proiect de cel mult 10 pagini referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector judiciar, în trei exemplare, în format letric, pe suport de hârtie, și în format electronic, pe suport optic.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate aici.

Pentru a accesa calendarul estimativ al concursului, apăsați aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației

(Copyright foto: pinterest)

Vezi și [Update: Rezultatele probei scrise/Tabelul candidaților declarați admiși] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari

[UPDATE: Lista finală a candidaților înscriși la concurs] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari was last modified: ianuarie 20th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter