[UPDATE: Rezultatele interviului] Inspecția Judiciară. Declanşarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari

22 feb. 2022
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 477
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele interviului

Inspecția Judiciară a publicat rezultatele interviului din cadrul concursului în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 16 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Astfel, rezultatele interviului sunt disponibile aici.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Anunț programare susținere interviu

Inspecția Judiciară a publicat un anunț privind programarea candidaților pentru susținerea interviului din cadrul concursului în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Proba constând în susținerea interviului va avea loc în datele de 19 și 20 februarie 2022, la sediul Inspecției Judiciare din București.

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Anunț privind desemnarea unui psiholog ca membru al Comisiei pentru interviu

Inspecția Judiciară a publicat un anunț în vederea desemnării unui psiholog ca membru cu rol consultativ al Comisiei pentru interviu, în cadrul concursului în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Astfel, persoanele interesate își pot depune candidaturile la sediul Inspecției Judiciare până la data de 1 februarie 2022.

Candidații trebuie să îndeplinească cerințele prevăzute în anunțul publicat pe site-ul Inspecției Judiciare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Update: Lista finală a candidaților înscriși la concurs

Inspecția Judiciară a publicat lista finală a candidaților înscriși, după soluționarea contestațiilor, la concursul în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 16 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Astfel, lista finală a candidaților înscriși este disponibilă aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Lista candidaților înscriși la concurs

Inspecția Judiciară a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 16 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Astfel, lista candidaților este disponibilă aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Inspecția Judiciară organizează un concurs în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 16 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 17 decembrie 2021-1 aprilie 2022.

Astfel, candidaturile se depun la sediul Inspecției Judiciare până la data de 17 decembrie 2021 și vor fi însoțite de un proiect de cel mult 10 pagini referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector judiciar, în trei exemplare, în format letric, pe suport de hârtie, și în format electronic, pe suport optic.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate aici.

Pentru a accesa calendarul estimativ al concursului, apăsați aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: pinterest)

Vezi și [Update: Rezultatele probei scrise/Tabelul candidaților declarați admiși] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari

[UPDATE: Rezultatele interviului] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 21 posturi vacante de inspectori judiciari was last modified: februarie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.