[UPDATE: Selecția publică a unui psiholog] Inspecția Judiciară. Declanşarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari (Sesiunea 4 aprilie – 25 iulie 2019)

12 iun. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 432

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 iunie 2019: Selecția publică a unui psiholog

Potrivit site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), a fost publicat un anunț prin care se menționează procedura de selecție a unui psiholog ca membru al Comisiei pentru interviu.

Admiterea in profesiile juridice

Astfel, persoanele interesate trebuie să își depună candidaturile la sediul Inspecției judiciare din București până la data de 25 iunie 2019.

Totodată, acestea trebuie să cumuleze îndeplinirea următoarelor condiții de participare:

– licență în psihologie;

– minimum 5 ani de experiență în domeniu;

– să nu existe caz de incompatibilitate (soț, soție, rudă sau afin de până la gradul al IV-lea inclusiv) cu unul dintre candidați.

Dosarul de participare trebuie să cuprindă următoarele documente:

– cererea de înscriere;

– CV;

– diploma de licență în psihologie;

– actele doveditoare a vechimii în domeniu;

– adeverința de venit;

– declarație pe proprie răspundere cu privire la inexistența vreunui caz de incompatibiltate.

Sursa informației

 


Update 10 mai 2019: Lista finală cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare

Potrivit site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), a fost publicată lista finală cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare la  concursul organizat în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari, organizat în perioada 4 aprilie – 25 iulie 2019.

Pentru a consulta documentul, vă rugăm să dați click aici (la secțiunea a II-a).

Sursa informației


Update 6 mai 2019: Tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concursul organizat în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari

Potrivit site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), la data de 3 mai 2019, Inspecția Judiciară a dat publicității tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concursul organizat în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari, organizat în perioada 4 aprilie – 25 iulie 2019.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Conform unui anunț de pe site-ul Inspecției Judiciare, urmează să se declanșeze procedura de concurs în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari. Dintre aceste posturi vacante, 6 sunt disponibile în cadrul Direcției de inspecție pentru judecători și 7 posturi, în cadrul Direcției de inspecție pentru procurori.

Se pot înscrie, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului, judecătorii și procurorii care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 70 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 și de art. 2 din Regulamentul de organizare, respectiv:

– să aibă o vechime de cel puțin 10 ani în magistratură, care au cel puțin grad de tribunal sau parchet de pe lângă tribunal și au avut calificativul “foarte bine” la ultima evaluare.

Candidaturile trebuie însoțite de următoarele documente:

– CV;

– 10 lucrări întocmite de candidat, reprezentative pentru activitatea profesională desfășurată în ultimii 3 ani;

– lucrări de specialitate întocmite sau articole publicate de candidat, precum și orice alte înscrisuri pe care consideră relevante;

– pentru candidații judecători, opțiunea pentru testare scrisă la materia drept procesual civil sau la materia drept procesual penal, în funcție de specializare.

Cu privire la tematica și bibliografia, accesați sursa informației.

 

Sursa informației

 

[UPDATE: Selecția publică a unui psiholog] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari (Sesiunea 4 aprilie – 25 iulie 2019) was last modified: iunie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter