Inspecția Judiciară. Declanşarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari (Sesiunea 4 aprilie – 25 iulie 2019)

5 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 128

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț de pe site-ul Inspecției Judiciare, urmează să se declanșeze procedura de concurs în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari. Dintre aceste posturi vacante, 6 sunt disponibile în cadrul Direcției de inspecție pentru judecători și 7 posturi, în cadrul Direcției de inspecție pentru procurori.

Se pot înscrie, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului, judecătorii și procurorii care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 70 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 și de art. 2 din Regulamentul de organizare, respectiv:

Campania Spring Black Friday pe UJmag.ro!

– să aibă o vechime de cel puțin 10 ani în magistratură, care au cel puțin grad de tribunal sau parchet de pe lângă tribunal și au avut calificativul “foarte bine” la ultima evaluare.

Candidaturile trebuie însoțite de următoarele documente:

– CV;

– 10 lucrări întocmite de candidat, reprezentative pentru activitatea profesională desfășurată în ultimii 3 ani;

– lucrări de specialitate întocmite sau articole publicate de candidat, precum și orice alte înscrisuri pe care consideră relevante;

– pentru candidații judecători, opțiunea pentru testare scrisă la materia drept procesual civil sau la materia drept procesual penal, în funcție de specializare.

Cu privire la tematica și bibliografia, accesați sursa informației.

 

Sursa informației

 

Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 13 posturi vacante de inspectori judiciari (Sesiunea 4 aprilie – 25 iulie 2019) was last modified: aprilie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter