[UPDATE: Rezultate – interviu. Clasificarea candidaților] Inspecția Judiciară. Concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcţia de inspecţie pentru judecători şi 5 posturi la Direcţia de inspecţie pentru procurori)

19 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2080

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 noiembrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba interviului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori). Clasificarea candidaților la concurs

Potrivit unui anunț din data de 17 noiembrie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba interviului în ceea ce privește ocuparea a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Astfel, Inspecția Judiciară a dat publicității și tabelul de clasificare a candidaților la concurs.

Conform dispozițiilor art. 24 alin. (4) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801/18 septembrie 2012, cu modificările ulterioare, aprecierea și notarea interviului se fac, pe baza grilei de evaluare, cu note de la 0 la 3, cu două zecimale, pe o scală de notare de la 0 la 3, iar potrivit alin. (6) al aceluiași articol sunt declarați admiși la această probă candidații care au obținut cel puțin nota 2.

Nota obținută la interviu este definitivă, conform dispozițiilor art. 24 alin. (5) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari.

Totodată, conform dispozițiilor art. 26 alin. (1) din Regulamentul pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, „nota finală obținută la concurs este suma notelor obținute în cele două etape, calculată în raport cu următoarea pondere: nota de la proba scrisă – 70% și nota de la interviu – 30%”.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor obținute de către candidați la concurs, astfel cum au fost publicate de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultatele obținute de către candidați la proba interviului

Clasificarea candidaților la concurs

Sursa informației


Update 16 noiembrie 2018: Programul de desfășurare a interviului în ceea ce privește ocuparea a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori)

Potrivit unui anunț din data de 15 noiembrie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității programul de desfășurare a interviului în ceea ce privește ocuparea a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Conferintele lunii noiembrie
”

Astfel, proba constând în susținerea interviului va avea loc la data de 17 noiembrie 2018, la sediul Institutului Național al Magistraturii, situat în Bd-ul Regina Elisabeta nr. 53, Sector 5, et. I, Sala de seminar nr. 1.

Interviul începe la ora 9.00 și accesul candidaților este permis începând cu ora 8.30, pe baza actului de identitate (BI/CI sau pașaport).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent programului de desfășurare a interviului, astfel cum a fost publicată de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 15 noiembrie 2018: Rezultatul final al probei scrise după soluționarea contestațiilor în ceea ce privește ocuparea a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori)

Potrivit unui anunț, Inspecția Judiciară a dat publicității rezultatul final al probei scrise după soluționarea contestațiilor în ceea ce privește ocuparea a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Astfel, conform dispozițiilor art. 22 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801/18.09.2012, pentru testarea scrisă se acordă un punctaj cuprins între 0 și 7 puncte, iar potrivit art. 4 al aceluiași articol sunt declarați admiși la testarea scrisă și pot participa la proba următoare (interviu), acei participanți care au obținut un punctaj minim de 5 puncte. Potrivit dispozițiilor art. 23 alin. (5) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, nota obținută în urma contestației este definitivă și nu poate fi mai mică decât nota contestată.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor finale obținute de către candidați la proba scrisă a concursului, astfel cum a fost publicată de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 31 octombrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori). Depunerea contestațiilor la rezultatele obținute

Potrivit unui anunț din data de 31 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Astfel, conform dispozițiilor art. 22 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801/18.09.2012, pentru testarea scrisă se acordă un punctaj cuprins între 0 și 7 puncte, iar potrivit art. 4 al aceluiași articol sunt declarați admiși la testarea scrisă și pot participa la proba următoare (interviu), acei participanți care au obținut un punctaj minim de 5 puncte.

Totodată, conform dispozițiilor art. 23 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801/18.09.2012, candidații pot formula contestații la notele obținute la testarea scrisă a concursului în termen de 48 ore de la afișarea rezultatelor pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Inspecției Judiciare.

Contestațiile vor fi depuse la sediul Inspecției Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, situat în București, Bulevardul Regina Elisabeta nr. 40, Sector 5, sau comunicate prin fax, la nr. 021/322.62.96 (cu mențiunea „concursul pentru ocuparea a 12 posturi de inspector judiciar în cadrul inspecției Judiciare”, sesiunea iulie – noiembrie 2018), conform art. 23 alin. (2) din actul normativ mai sus menționat.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă a concursului, astfel cum a fost publicată de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 26 octombrie 2018: Baremul de notare aferent probei scrise a concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari rămâne definitiv

Potrivit unui anunț, Inspecția Judiciară a dat publicității detalii în ceea ce privește baremul de notare aferent probei scrise a concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Astfel, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. (7) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801/18.09.2012, cu modificările ulterioare, în termen de 24 de ore de la afișare, candidații pot formula contestații la barem.

În termenul stabilit pentru depunerea contestațiilor nu au fost formulate contestații la baremul de evaluare și notare.

Ca urmare, baremul de evaluare și notare, afișat la centrul de concurs (sediul INM), după încheierea testării scrise, respectiv la data de 20 octombrie 2018, precum și pe paginile web ale Inspecției Judiciare și Consiliului Superior al Magistraturii, rămâne definitiv.

Sursa informației


Update 23 octombrie 2018: Baroul București. Analizarea candidaturilor pentru funcția de inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare – Direcția de Inspecție Judiciară pentru judecători

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.baroul-bucuresti.ro), în vederea analizării candidaturilor pentru funcția de inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare – Direcția de Inspecție Judiciară pentru judecători, Inspecția Judiciară, prin intermediul Baroului București, invită avocații să își exprime opinia cu privire la modul de cooperare dintre candidat și avocații din Baroul București, la conduita profesională și la comportamentul următorilor candidați:

• domnul judecător DUMBRAVĂ EDGAR-LAURENȚIU – termen de informare până la 29 octombrie 2018;

• domnul judecător ROȘU PETRE – termen de informare până la 31 octombrie 2018;

• domnul judecător GIORGESCU OVIDIU – termen de informare până la 31 octombrie 2018;

• domnul judecător VALERIU ROȘCA – termen de informare până la 26 octombrie 2018.

Informările avocaților membri ai Baroului București se vor trimite pe adresa de e-mail [email protected]

Sursa informației


Update 22 octombrie 2018: Subiectele și baremele de notare aferente probei scrise a concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori)

Potrivit unui anunț din data de 18 octombrie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității subiectele și baremele de notare aferente probei scrise a concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos subiectele și baremele de notare aferente probei scrise a concursului, astfel cum au fost publicate de către Inspecția Judiciară:

Barem procurori – procedură penală;

Barem judecători – procedură penală;

Barem judecători – procedură civilă;

Subiecte procurori – procedură penală;

Subiecte judecători – procedură penală;

Subiecte judecători – procedură civilă.

Sursa informației


Update 19 octombrie 2018: Desfășurarea probei scrise a concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori). Repartizarea candidaților în sălile de concurs

Potrivit unui anunț din data de 18 octombrie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității detalii în ceea ce privește desfășurarea probei scrise a concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Astfel, testarea scrisă tip sinteză se desfășoară la data de 20 octombrie 2018, la sediul Institutului Național al Magistraturii, situat în Bld Regina Elisabeta nr. 53, Sector 5, etaj 1 – sălile nr. I 3 și I 12.

Concursul începe la ora 10.00 și durata probei nu va depăși 4 ore de la momentul distribuirii subiectelor către ultimul candidat, fiind adusă la cunoștința candidaților după desigilarea variantei de subiect extrase, pe care este înscris timpul estimat pentru elaborarea lucrării.

Accesul candidaților este permis în intervalul 9.00-9.30, pe baza actului de identitate (BI/CI sau pașaport).

Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații pot folosi numai pix de culoare neagră, distribuit de comisia de organizare în sală.

Având în vedere faptul că în bibliografia și tematica de concurs nu se specifică posibilitatea candidaților de a avea asupra lor materiale de documentare, în conformitate cu dispozițiile art. 18 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea nr. 801/18 septembrie 2012 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, publicat în M. Of., Partea I, nr. 682/2.10.2012, cu modificările ulterioare, se interzice candidaților să dețină asupra lor pe timpul desfășurării testării scrise orice lucrări care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor sau orice mijloc electronic de comunicare, sub sancțiunea eliminării din sala de concurs și a anulării tezei de concurs.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare repartizarea candidaților în sălile de concurs, astfel cum a fost publicată de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 16 octombrie 2018: Publicarea Legii nr. 234/04.10.2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii

Potrivit unui anunț din data de 15 octombrie 2018, în Monitorul Oficial al României nr. 850/08.10.2018 s-a publicat Legea nr. 234/04.10.2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii.

La data de 16 iulie 2018, Inspecția Judiciară a anunțat declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspector judiciar în temeiul art. 70 din Legea nr. 317/2004, înainte de modificare și completare prin Legea nr. 234/04.10.2018 și ale Hotărârii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 818/11.07.2018.

Această procedură de concurs se desfășoară în baza Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801/18.09.2012, cu modificările ulterioare, în vigoare și la această dată.

Însă, potrivit dispozițiilor art. II alin. (2) din Legea nr. 284/04.10.2018 mandatele în curs de exercitare, inclusiv cele ce se acordă potrivit concursului în curs de desfășurare potrivit legii vechi, se mențin pentru durata prevăzută în aceasta. În consecință, conform acestei dispoziții legale derogatorii, procedura de concurs declanșată, cât și mandatele viitorilor inspectori judiciari, se vor derula în continuare, potrivit vechii legi.

În atare condiții, tematica și bibliografia de concurs, atât pentru Direcția de Inspecție judiciară pentru judecători, cât și pentru Direcția de Inspecție judiciară pentru procurori nu se modifică.

Sursa informației


Update 18 septembrie 2018: Selecția publică a unui psiholog pentru concursul în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori)

Potrivit unui anunț din data de 17 septembrie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității detalii în ceea ce privește selecția publică a unui psiholog pentru concursul în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Astfel, în vederea desemnării unui psiholog ca membru al Comisiei de examinare, în conformitate cu dispozițiile art. 11 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801/18 septembrie 2012, cu modificările ulterioare, se declanșează procedura de selecție.

Persoanele interesate își pot depune candidaturile la sediul Inspecției Judiciare, situat în Municipiului București, Bd. Regina Elisabeta nr. 40, Sector 5, până la data de 1 noiembrie 2018.

Condițiile de participare la selecție sunt următoarele:

– candidatul să fie licențiat în psihologie;
– minim 5 ani de activitate în domeniu;
– să nu existe cazul de incompatibilitate prevăzut la art. 6 alin. (4) din Regulament (soț, soție, rudă sau afin de până la gradul IV inclusiv cu unul dintre candidați).

De asemenea, actele necesare pentru depunerea candidaturilor sunt:

– cererea de înscriere;
– CV model european;
– diplomă de licență în domeniul cerut;
– acte doveditoare a vechimii în specialitatea cerută;
– adeverință venit (pentru calculare ore prestate);
– declarație pe proprie răspundere cu privire la inexistența cazului de incompatibilitate;
– alte acte considerate relevante de către candidat.

Sursa informației


Update 4 septembrie 2018: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori)

Potrivit unui anunț din data de 3 septembrie 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul listei finale a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs, astfel cum a fost publicat de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 21 august 2018: Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 818 din 11 iulie 2018 cu privire la organizarea concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari

Potrivit unui anunț din data de 20 august 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 818 din 11 iulie 2018 cu privire la organizarea concursului în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

În acest context, prin nota de fundamentare nr. 930/2/IJ/A/06.06.2018, Inspecția Judiciară a înaintat Plenului Consiliului Superior al Magistraturii propunerea privind data, locul, tematica și bibliografia concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari.

Astfel, potrivit dispozițiilor art. 70 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistratutii, republicată, cu modificările ulterioare, raportat la art. 2 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801/18.09.2012, cu modificările și completările ulterioare, numirea în funcție a inspectorilor judiciari se realizează de către inspectorul-șef, pe baza unui concurs, organizat de către Inspecția Judiciară ori de câte ori este necesar.

Totodată, dispozițiile art. 2 alin. (4) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari prevăd că „data, locul, tematica și bibliografia concursului se aprobă prin hotărâre a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, la propunerea inspectorului-șef”.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul Hotărârii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 818 din 11 iulie 2018, astfel cum a fost publicat de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 13 august 2018: Rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere la concursul organizat în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori)

Potrivit unui anunț din data de 11 august 2018, Inspecția Judiciară a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere la concursul organizat în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatului verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere, astfel cum a fost publicat de către Inspecția Judiciară:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Inspecția Judiciară. Concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori)

Potrivit unui comunicat la CSM, din data de 16 iulie 2018, acesta a publicat un anunț cu privire la declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari dintre care 7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori.

Astfel, se arată că judecătorii și procurorii care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 70 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 și de art. 3 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari își pot depune candidaturile pentru funcția de inspector judiciar la sediul Inspecției Judiciare din municipiul București, Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 40, sector 5, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului.

Mijloace de transport:
– metrou – stația Izvor
– linii RATB: 61, 69, 90, 91, 122, 137, 138 și 268 – stațiile „Piața Mihail Kogălniceanu” sau „Grădina Cișmigiu”.

Sursa imaginii: Google Maps

(click pe imagine pentru detalii)

Candidaturile vor fi însoțite de următoarele documente:

– curriculum vitae;

– 10 lucrări întocmite de candidat, reprezentative pentru activitatea profesională desfășurată în ultimii 3 ani;

– lucrări de specialitate întocmite sau articole publicate de candidat, precum și orice alte înscrisuri pe care le consideră relevante;

– pentru candidații judecători, opțiunea pentru testarea scrisă la materia drept procesual civil sau la materia drept procesual penal, în funcție de specializare.

Concursul se va desfășura în conformitate cu dispozițiile Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorilor judiciari, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 801 din 18 septembrie 2012, cu modificările și completările ulterioare, după programul din calendarul estimativ afișat.

Redăm mai jos respectivul calendar, afișat de către CSM, pe site-ul oficial (www.csm1909.ro).

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Conform precizărilor din anunț, tematica și bibliografia pentru examinarea cunoștințelor candidaților în materiile prevăzute de art. 70 alin. (2) din Legea nr. 317/2004, au fost atașate anunțului referitor la concurs.

Pentru mai multe detalii, accesați și tematica și bibliografia de concurs, publicate de către CSM.

Tematică și bibliografieprocurori;
Tematică și bibliografiejudecători.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate – interviu. Clasificarea candidaților] Inspecția Judiciară. Concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari (7 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 5 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori) was last modified: februarie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter