Insolvență și lichidare. Legislație, modele de acte, adnotări, teste-grilă. Noiembrie 2017 – Ediție tipărită pe hârtie albă

13 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 772

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

INCLUDE:

STATUTUL ȘI CODUL DE ETICĂ, REPUBLICATE!

Lucrarea de față a apărut din necesitatea pe care am resimțit-o personal, în activitatea desfășurată ca practician în insolvență, de a avea la dispoziție toate actele normative uzuale pentru noi, practicienii, grupate într-un singur volum.

Pornind de la ideea ca actuala culegere (Insolvență și lichidare. Legislație, modele de acte, adnotări, teste-grilă) este utilă și practicienilor în insolventa care sunt nou intrați în profesie sau celor care se pregătesc să susțină examenul de admitere la UNPIR, față de lucrarea Insolvență și lichidare. Legislație principală și secundară, modele de acte, adnotări (Ed. Universul Juridic, 2016) am adăugat un set selectiv de 114 întrebări tip grilă referitoare la Legea nr. 85/2014.

De asemenea, am completat conținutul lucrării cu Legea nr. 36/1991 privind societățile agricole și alte forme de asociere în agricultură, Statutul profesiei de practician în insolvență și Codul de etică UNPIR republicate în Monitorul Oficial nr. 875 din 7 noiembrie 2017, Ordinul președintelui ANAF nr. 2442/2016 privind procedurile de agreare și selecție a practicienilor în insolvență de către Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Au fost păstrate modelele de acte întocmite în practică, în activitatea uzuală, de către practicienii în insolvență, cu mențiunea că dezvoltarea fiecărui document în parte depinde de complexitatea și de încărcătura fiecărui dosar de insolvență (în opinia mea, fiecare dosar de insolvență fiind unic).

Menținem opinia exprimată inițial, în sensul că și această lucrare se va dovedi de un real interes nu doar pentru practicienii în insolvență, ci și pentru toți ceilalți participanți în procedura de insolvență/lichidare a unei societăți, judecători-sindici, creditori, avocați, consilieri juridici, administratori speciali și alții.

Lector INPPI drd. Adriana Violeta Nistor
Practician în insolvență

Comandă lucrarea „Insolvență și lichidare. Legislație, modele de acte, adnotări, teste-grilă. Noiembrie 2017 – Ediție tipărită pe hârtie albă”

Insolvență și lichidare. Legislație, modele de acte, adnotări, teste-grilă. Noiembrie 2017 – Ediție tipărită pe hârtie albă was last modified: decembrie 13th, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter