Înscrierea dvs la conferința „Efectele Legii nr. 212/2018 în activitatea instanțelor și a justițiabililor; Principalele modificări aduse Legii contenciosului administrativ”

29 nov. 2018
Vizualizari: 503

Multumim pentru interesul acordat evenimentului nostru

Efectele Legii nr. 212/2018 în activitatea instanțelor și a justițiabililor; Principalele modificări aduse Legii contenciosului administrativ

În urma opțiunii dumneavoastra de a participa la eveniment, ați primit acces în cadrul galei pe baza informațiilor furnizate în formularul de înregistrare.

Veți primi în următoarele 5-10 minute factura proformă pe adresa de email furnizată. Puteți efectua plata prin OP sau online, cu cardul. În cazul în care nu ați primit factura proforma prin email, vă rugăm să ne contactați.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic (0736.366.192) sau pe adresa de e-mail: roxana.biga@universuljuridic.ro.

Echipa Universul Juridic

Înscrierea dvs la conferința „Efectele Legii nr. 212/2018 în activitatea instanțelor și a justițiabililor; Principalele modificări aduse Legii contenciosului administrativ” was last modified: noiembrie 29th, 2018 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.