INR organizează cursuri de formare pentru viitori angajați în cadrul birourilor notariale (termen-limită: 16 septembrie 2016)

3 aug. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1403

Despre

  • Termen-limită: 16 septembrie 2016
  • Taxa de participare: 400-600 de lei

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Notarial Român anunță organizarea unui curs de formare pentru persoanele care intenționează să se angajeze în cadrul birourilor notariale. Participanții vor dobândi noțiuni de teorie și de practică notarială, noțiuni necesare unui angajat al biroului notarial (secretar, operator calculator, delegat de carte funciară).

La finalizarea cursului, fiecare participant va primi un certificat care să ateste prezența și însușirea informațiilor, iar absolvenții cursurilor vor fi înscriși într-o bază de date centralizată la nivel național, aflată la dispoziția notarilor publici interesați.

Inteligența artificială în materie penală

Cursurile se vor desfășura în perioada 26 septembrie – 11 octombrie, între orele 15:00-19:00, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, din Bld. Theodor Pallady nr. 40 G, sector 3, București.

Taxa de participare la curs va fi cuprinsă între 400 și 600 de lei, în funcție de numărul participanților. În funcție de solicitările primite, Institutul Notarial Român intenționează să organizeze aceste cursuri și în alte zone ale țării.

La cursuri se poate înscrie orice absolvent de liceu, care are cunoștințe de Microsoft Office – Word și Excel. Actele necesare pentru înscriere sunt: cartea de identitate, diploma de bacalaureat și C.V.-ul.

Înscrierile se fac până în data de 16 septembrie 2016, în limita locurilor disponibile, prin e-mail la adresa: [email protected].

Cuantumul taxei de participare va fi adus la cunoștința părților interesate prin afișare pe pagina de internet a Institutului Notarial Român până la data de 16 septembrie 2016.

Sursa informației

INR organizează cursuri de formare pentru viitori angajați în cadrul birourilor notariale (termen-limită: 16 septembrie 2016) was last modified: iulie 28th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter