INR. Orar Simpozion – CNP Oradea (13-14 octombrie 2017)

12 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 530
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului Institutului Notarial Român, a fost publicat orarul cursurilor desfășurate cu ocazia SIMPOZIONULUI organizat de CNP ORADEA în perioada 13-14 octombrie 2017.

Cursurile se vor desfășura la sala Belvedere (etaj 8) din cadrul Hotelului Continental Forum, situat în Oradea, Aleea Ștrandului, nr. 1.

 

Redăm, în continuare, programul de desfășurare al cursurilor aferente simpozionului pentru notarii care intenționează să participe :

Sursa informației

INR. Orar Simpozion – CNP Oradea (13-14 octombrie 2017) was last modified: octombrie 12th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter