INR. Orar simpozion – CNP București (27 octombrie 2017)

23 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 988
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului Institutului Notarial Român, a fost publicat orarul cursurilor ce se vor desfășura cu ocazia SIMPOZIONULUI organizat de către CNP BUCUREȘTI, în data de 27 octombrie 2017.

Simpozionul se va desfășura la Centrul de Conferințe AUDITORIUM PALLADY din Bd-ul Theodor Pallady nr. 40G, SALA BUENOS AIRES (Mezanin).

Formularul de înscriere aferent simpozionului de formare profesională pentru notarii publici – Camera Notarilor Publici București poate fi accesat aici.

Programul complet al Simpozionului este:

  • 12.30-13.00 – înregistrarea participanților;
  • 13.00-14.30 – lector univ. dr. Gabriel – Dumitru MANU: „Probleme legate de dreptul urbanismului”; dezbateri: întrebări și răspunsuri cu privire la temele propuse de notarii publici;
  • 14.45-17.00 – vicepreședinte UNNPR notar public Doina ROTARU, director – Direcția juridică a UNNPR Doina DUNCA: „Proceduri notariale prevăzute de Legea nr. 36/1995 a notarilor publici și a activității notariale”; dezbateri: întrebări și răspunsuri cu privire la temele propuse de notarii publici.

Redăm, în continuare, programul de desfășurare al cursurilor aferente simpozionului, astfel cum a fost publicat de către INR:

Sursa informației

INR. Orar simpozion – CNP București (27 octombrie 2017) was last modified: octombrie 23rd, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter