[Update: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate] INR. Examenul de definitivat și concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 2021

21 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 462
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate

Institutul Notarial Român (INR) a publicat lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examenul de definitivat și la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, din anul 2021.

Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate poate fi consultată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Data examenului de definitivat/Perioada de înscriere/Taxa de participare

Institutul Notarial Român (INR) a anunțat că examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari va avea loc în zilele de 6 și 8 septembrie 2021.

Taxa de înscriere pentru participarea la examenul de definitivat este în cuantum de 3.000 de lei.

De asemenea, dosarul de înscriere la examen se va depune în perioada 21 iulie-6 august 2021, la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care s-a susținut concursul de dobândire a calității de notar stagiar.

Lista locurilor pentru care se organizează examenul poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), au fost stabilite tematica și bibliografia cu caracter teoretic și practic pentru susținerea examenului de definitivat și a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, pentru anul 2021.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Astfel, prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 16/1.04.2021, au fost aprobate tematica și bibliografia cu caracter teoretic și practic pentru susținerea examenului de definitivat și a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, pentru anul 2021, iar acestea au fost avizate de Ministerul Justiției prin adresa nr. 6/45428/2020/21.04.2021.

Tematica și bibliografia cu caracter teoretic pot fi accesate aici, iar tematica și bibliografia cu caracter practicaici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Program 23 martie-21 aprilie 2021] INR. Curs online pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar – 1 martie-31 mai 2021

[Update: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate] INR. Examenul de definitivat și concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 2021 was last modified: iulie 21st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter