[UPDATE: Depunerea jurământului] INR. Examenul de definitivat 2020

28 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.748 views

Update 28 ianuarie 2021: Depunerea jurământului

Uniunea Naționale a Notarilor Publici din România (www.uniuneanotarilor.ro) a informat că, în data de 28 ianuarie 2021, Ministerul Justiției a găzduit ceremonia de depunere a jurământului de către notarii stagiari care au promovat examenul de definitivat organizat de Institutul Notarial Român pe 6 și 8 octombrie 2020.

Astfel, 41 de notari stagiari, care au dobândit calitatea de notari publici, au depus jurământul într-un cadru solemn, în fața secretarului de stat în ministerul Justiției, domnul A. P. D. și în prezența prim-vicepreședintelui Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, doamna notar public D. R.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 24 octombrie 2020: Rezultate finale/Rezultate contestații

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat rezultatele finale, precum și rezultatele contestațiilor la examenul de definitivat, pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Campanie Craciun UJmag 2020

Lista cu rezultatele finale poate fi vizualizată aici.

Lista cu rezultatele contestațiilor poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 14 octombrie 2020: Hotărâre îndreptare eroare materială

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat Hotărârea Camerei Notarilor Publici Timișoara de  îndreptare eroare materială a listei rezultatelor examenului de definitivat, pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Hotărârea poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 13 octombrie 2020: Rezultatele examenului

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat rezultatele examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Rezultatele poate fi vizualizate aici.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 8 octombrie 2020: Barem de notare definitiv – proba practică

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat un anunț privind baremul de notare definitiv la proba practică din cadrul examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Baremul de notare poate fi vizualizat aici.

Baremul de notare definitivproba practică – poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 7 octombrie 2020: Barem de notare definitiv – proba teoretică

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat un anunț privind baremul de notare definitiv la proba teoretică din cadrul examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Astfel, conform anunțului, nu au fost înregistrate contestații împotriva baremului de notare.

Baremul de notare definitivproba teoretică – este cel publicat în data de 6 octombrie a.c. și poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 6 octombrie 2020: Depunerea contestațiilor la barem/Barem de notare – proba teoretică

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), au fost publicate informații privind depunerea contestațiilor împotriva baremului de notare, precum și baremul de notare la proba teoretică din cadrul examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Astfel, conform anunțului, contestațiile împotriva baremului de notare la concurs se transmit prin e-mail, în termen de maximum 24 de ore de la afișarea baremului de notare, la prezenta adresă: [email protected]

Baremul de notareproba teoretică – poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 1 octombrie 2020: Detalii organizatorice ale examenului

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), au fost publicate detaliile organizatorice ale examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Astfel, examenul organizat în zilele de 6 și 8 octombrie 2020 se va desfășura la Sala ROMA, etaj 4, din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu ora 9:00, iar candidații se vor prezenta la concurs începând cu ora 8:00, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces.

Următoarele măsuri sunt obligatorii:
– purtarea măștii (vizierele nu exclud purtarea măștii faciale) pe întreaga durată în care candidatul se află în incinta Centrului de Conferințe Auditorium Pallady;
– sunt interzise măștile din plexiglas sau măștile care nu acoperă în totalitate nasul și gura candidatului;
– în vederea evitării aglomerării la zona de garderobă, se va respecta o distanță între candidați de cel puțin 1,5 metri;
– candidații vor urmări marcajele din interiorul centrului și indicațiile organizatorului.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Data și ora examenului de definitivat/Situația cererilor de înscriere admise

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), au fost publicate data și ora de desfășurare a examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020, precum și situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere au fost admise.

Astfel, examenul va fi organizat în zilele de 6 și 8 octombrie 2020, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, începând cu ora 9:00, iar candidații se vor prezenta la concurs începând cu ora 8:00, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces.

Situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere au fost admise poate fi vizualizată aici

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 12 august 2020: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), a fost publicată lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 11 august 2020: Stabilirea datei examenului

Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), au fost stabilite zilele de organizare a examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari pentru anul 2020.

Astfel, examenul va fi organizat în zilele de 6 și 8 octombrie 2020, iar candidații pot depune dosarul de înscriere la examenul de definitivat la sediul Camerei, în a cărei circumscripție se află postul pentru care s-a susținut examenul sau concursul de dobândire a calității de notar stagiar, în perioada 17 august-4 septembrie 2020, în timpul programului de lucru cu publicul al Camerei.

De asemenea, taxa de înscriere pentru participarea la concurs este în cuantum de 3.000 de lei/candidat.

Lista locurilor pentru care se organizează examenul de definitivat, evidențiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe județe, circumscripții judecătorești și pe localități – aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), au fost stabilite tematica și bibliografia cu caracter teoretic și practic pentru susținerea examenului de definitivat și a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, pentru anul 2020.

Astfel, prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 41/28.05.2020, au fost aprobate tematica și bibliografia cu caracter teoretic și practic pentru susținerea examenului de definitivat și a concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, pentru anul 2020, iar acestea au fost avizate de Ministerul Justiției prin adresa nr. 3/45428/2020/1.07.2020.

Tematica și bibliografia cu caracter teoretic pot fi accesate aici, iar tematica și bibliografia cu caracter practic, aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Depunerea jurământului] INR. Examenul de definitivat 2020 was last modified: ianuarie 28th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter