[UPDATE: Baremul și rezultatele] INR. Cursurile și examenul pentru dobândirea calității de administrator și lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice prevăzute de Legea nr. 151/2015 (termen-limită: 25 aprilie 2018)

7 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1441

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 mai 2018: Baremul și rezultatele Examenului în vederea includerii pe lista administratorilor și lichidatorilor în procedura insolvenței persoanelor

Potrivit unui anunț al UNNPR, în data de 6 mai 2018, a avut loc Examenul în vederea includerii pe lista administratorilor și lichidatorilor în procedura insolvenței persoanelor.

Astfel, Uniunea a dat publicității răspunsurile corecte și subiectele pentru Examenul în vederea includerii pe lista administratorilor și lichidatorilor în procedura insolvenței persoanelor.

Redăm mai jos, respectivele răspunsuri, astfel cum au fost publicate de Uniune.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

De asemenea, potrivit unui alt anunț, UNNPR a publicat și lista persoanelor admise la Examenul pentru înscrierea în lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice.

Redăm mai jos, respectiva listă, astfel cum a fost publicată de Uniune.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Sursa informației


Update 26 aprilie 2018: Prelungirea perioadei de înscriere la cursurile de pregătire profesională inițială pentru dobândirea calității de administrator și lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice prevăzute de Legea nr. 151/2015

Potrivit unui anunț din data de 25 aprilie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității următoarele informații:

Având în vedere că în perioada 4-6 mai 2018 se vor desfășura cursurile de pregătire profesională inițială pentru dobândirea calității de administrator și lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice prevăzute de Legea nr. 151/2015, precum și examenul în vederea includerii în Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor, și dat fiind termenul foarte scurt fixat pentru exprimarea opțiunii de participare, vă aducem la cunoștință faptul că perioada de înscriere la aceste cursuri a fost prelungită până vineri, 27 aprilie 2018, orele 14.00.

Sursa informației


Update 25 aprilie 2018: Programul cursurilor de pregătire profesională în domeniul procedurii insolvenței persoanei fizice și al examenului pentru includerea în lista administratorilor procedurii și lichidatorilor

Potrivit unui anunț din data de 24 aprilie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității programul cursurilor de pregătire profesională în domeniul procedurii insolvenței persoanei fizice și al examenului pentru includerea în lista administratorilor procedurii și lichidatorilor.

Astfel, cursurile se vor desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din Bdul Theodor Pallady nr. 40 G, în perioada 4-6 mai 2018.

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Totodată, examenul constă într-un test de tip grilă cu 20 de întrebări, având trei variante de răspuns fiecare, dintre care doar unul este corect.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare programul cursurilor și al examenului pentru dobândirea calității de administrator și lichidator, astfel cum a fost publicat de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


INR. Cursurile și examenul pentru dobândirea calității de administrator și lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice prevăzute de Legea nr. 151/2015 (termen-limită: 25 aprilie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 23 aprilie 2018, prin Decizia Biroului Executiv al Consiliului Uniunii nr. 151/19.04.2018 s-a stabilit ca Institutul Notarial Român să organizeze, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din Bd. Theodor Pallady nr. 40 G, Sector 3, București, în perioada 4-6 mai 2018, cursurile și examenul pentru dobândirea calității de administrator și lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice prevăzute de Legea nr. 151/2015.

Astfel, în perioada 4-6 mai 2018 se vor desfășura cursurile de pregătire profesională inițială, iar în data de 6 mai se va susține și examenul de dobândire a calității de administrator și lichidator în cadrul procedurii de insolvență.

În perioada 23-25 aprilie 2018, notarii publici se pot înscrie atât la cursuri cât și la examen, depunând în acest sens, pe adresa de e-mail a INR ([email protected]) următoarele documente:

• Documente necesare înscriere cursuri

– cerere înscriere cursuri (descarcă aici);
– copie de pe cartea/buletinul de identitate;
– dovada achitării taxei de curs în contul INR, (RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR – Sucursala Plevnei; cod fiscal INR: 26781193) în cuantum de 500 lei.

• Documente necesare înscriere examen

– cerere înscriere examen (descarcă aici);
– cazier judiciar (se poate depune până cel târziu la data de 4 mai 2018);
– dovada achitării taxei de examen în contul INR, (RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR – Sucursala Plevnei; cod fiscal INR: 26781193) în cuantum de 500 lei.

* Dovada îndeplinirii condiției de vechime în funcția de notar public[1] și dovada absolvirii cursurilor vor fi depuse la dosar prin grija INR.

Notarii publici care doresc să se înscrie atât la curs, cât și la examen urmează să depună toate documentele sus-menționate, precum și dovada achitării ambelor taxe, respectiv 1000 lei, până la data de 25 aprilie 2018, inclusiv.

Originalele tuturor documentelor mai sus-menționate (pentru curs și pentru examen) vor trebui prezentate, în ziua începerii cursurilor, respectiv în data de 4 mai 2018, la secretariatul Institutului Notarial Român din Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, situat la etajul 4.

Sursa informației


[1] Candidatul va trebui să obțină personal și să depună dovada îndeplinirii condiției de vechime în conformitate cu dispozițiile art. 12 alin. (1) lit. b) și c) din Legea nr. 151/2015, numai pentru situația în care persoana nu îndeplinește condiția de vechime de 5 ani în funcția de notar public.

[UPDATE: Baremul și rezultatele] INR. Cursurile și examenul pentru dobândirea calității de administrator și lichidator în cadrul procedurii de insolvență a persoanei fizice prevăzute de Legea nr. 151/2015 (termen-limită: 25 aprilie 2018) was last modified: mai 21st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter