[UPDATE: Prelungirea termenului de înscriere] INR. Cursuri de pregătire profesională

10 iun. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1004
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 iunie 2019: Prelungirea termenului de înscriere

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul oficial (www.institutulnotarial.ro), INR anunță prelungirea termenului de înscriere pentru cursurile de pregătire profesională pentru persoanele care intenționează să participe la examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar până la data de 13 iunie 2019.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

 


Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro),  în perioada 14 iunie – 7 iulie 2019 se vor organiza cursuri de pregătire profesională pentru persoanele care intenționează să participe la examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Aceste cursuri se vor desfășura în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar taxa de participare este de 3.000 lei.

Suma se va achita integral, până la data de 7 iunie 2019, în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR – Sucursala Plevnei, Cod fiscal: 26781193.

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente:

– Cererea de înscriere completată on-line;

– Copie a cărții de identitate și copie după dovada ordinului de plată se transmit pe adresa de email: [email protected].

Cursurile de pregătire se vor desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din Bd. Theodor Pallady nr. 40 G, etaj 4, Sala Roma.

Sursa informației

[UPDATE: Prelungirea termenului de înscriere] INR. Cursuri de pregătire profesională was last modified: iunie 10th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter