[UPDATE: Programul cursurilor de pregătire pentru perioada 3-16 decembrie 2021] INR. Curs online pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar – 19 octombrie-17 decembrie 2021

30 nov. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 648
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Programul cursurilor de pregătire pentru perioada 3-16 decembrie 2021

Institutul Notarial Român a publicat programul pentru perioada 3-16 decembrie 2021, aferent cursului pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar, ce se va desfășura online.

Campanie Craciun UJmag 2020

 

Astfel, programul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik.com)


Update: Programul cursurilor de pregătire pentru perioada 15-30 noiembrie 2021

Institutul Notarial Român a publicat programul pentru perioada 15-30 noiembrie 2021, aferent cursului pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar, ce se va desfășura online.

În acest sens, programul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Programul cursurilor de pregătire pentru perioada 1-12 noiembrie 2021

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Institutul Notarial Român a publicat programul pentru perioada 1-12 noiembrie 2021, aferent cursului pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar, ce se va desfășura online.

Astfel, programul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Programul cursurilor de pregătire pentru perioada 19-28 octombrie 2021

Pe pagina oficială (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a publicat programul pentru perioada 19-28 octombrie 2021, aferent cursului pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar, ce se va desfășura online.

Astfel, programul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Conform paginii oficiale (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român a anunțat că va organiza un curs pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar, ce se va desfășura online.

Astfel, cursul va fi organizat, în perioada 19 octombrie-17 decembrie 2021, pe platforma online a INR, accesând aplicația Zoom, ceea ce va permite interacțiunea în timp real cu formatorii. Candidații se vor putea înscrie la curs, în perioada 23 septembrie-18 octombrie 2021, accesând linkul pus la dispoziție de INR.

De asemenea, cursul acoperă integral tematica pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2021, fiind pus accent pe elementele de legislație și proceduri notariale predate de notari publici în funcție cu o vastă experiență profesională.

Totodată, în cadrul cursului, cei interesați pot beneficia de îndrumare din partea formatorilor Institutului: profesori universitari, notari publici cu experiență și foști stagiari, actuali notari publici etc.

Pentru mai multe detalii privind formatorii, temele cursului, costurile și modalitățile de plată, dar și durata cursurilor și modalitatea de participare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik.com)

Vezi și [UPDATE: Data concursului/Perioada de înscriere/Taxa de participare/Lista posturilor scoase la concurs] INR. Admitere notari stagiari 2021

[UPDATE: Programul cursurilor de pregătire pentru perioada 3-16 decembrie 2021] INR. Curs online pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar – 19 octombrie-17 decembrie 2021 was last modified: noiembrie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.