[UPDATE: Program 23 martie-21 aprilie 2021] INR. Curs online pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar – 1 martie-31 mai 2021

17 mart. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 232

Update: Program 23 martie-21 aprilie 2021

Institutul Notarial Român (www.institutulnotarial.ro) a publicat programul cursurilor de pregătire pentru viitorii candidați la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, pentru perioada 23 martie-21 aprilie 2021

Cursurile se vor desfășura online, pe platforma Zoom.

Vă prezentăm, în continuare Programul pentru perioada 23 martie-21 aprilie 2021.

Pentru a vizualiza documentul, vă rugăm să dați refresh.

 Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației


Institutul Notarial Român (www.institutulnotarial.ro) a publicat un anunț privind organizarea unui curs pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar, care se va desfășura online.

Astfel, cursul va fi organizat în perioada 1 martie-31 mai 2021 pe platforma online a INR, accesând aplicația Zoom, ceea ce va permite interacțiunea în timp real cu formatorii, iar candidații se vor putea înscrie la curs aici.

De asemenea, cursul acoperă integral tematica pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2020, fiind pus accent pe elementele de legislație și proceduri notariale predate de notari publici în funcție cu o vastă experiență profesională.

Totodată, în cadrul cursului, cei interesați pot beneficia de îndrumare din partea formatorilor Institutului: profesori universitari, notari publici cu experiență și foști stagiari, actuali notari publici etc.

 

Detalii suplimentare privind formatorii, temele cursului, costurile și modalitățile de plată, dar și durata cursurilor și modalitatea de participare regăsiți accesând sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Validarea concursului] INR. Admitere notari stagiari 2020

[UPDATE: Program 23 martie-21 aprilie 2021] INR. Curs online pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar – 1 martie-31 mai 2021 was last modified: martie 17th, 2021 by Universul Juridic
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter